Retro számítógép javítás, felújítás, bővítés. Commodore C64, Amiga, Schneider, Atari, Videoton.

Keresés

Ajánlásaink

Oldalaink megtekintéséhez 1280x1024 képernyőfelbontást ajánlunk!

ÚJ helyen Győrben!

2021.09.01-től a 9028 Győr, Szabadi u. 3 szám alatti szolgáltató központban várjuk tisztelt Ügyfeleinket!

 

Retro Számítógép JavításRetro Számítógép Javítás

Retro számítógépet birtokol?

A pincében porosodik? Nem működik?

Vállalkozásunk vállalja többek között Commodore, Atari, Schneider, Amstrad, Videoton, és minden más régi számítógép, periféria, adattároló, joystick stb. elektronikus javítását, felújítását. Ha gépe már nem működik, és nem szeretné megjavíttatni, kérje vételi ajánlatunkat! Szívesen foglalkozunk régi gépek megmentésével, vagy legrosszabb esetben alkatrésznek még jó lehet.

Munkatársaink egy részének ifjúságát kísérték végig ezek a nagyszerű gépek. Akkoriban, leginkább csak játszottunk velük, és tanultuk a számítástechnikát. A PC-k feltörekvő piacának hajnalán még nem sejtettük, hogy egyeduralkodóvá válik, és néhány konzolon kívül mindent kiszorít majd a világból. Ne hagyjuk elenyészni a ma még fellelhető példányokat!

Az évek során komoly pótalkatrész készletet halmoztunk fel az egykor legnépszerűbb masinák terén. A cserélendő alkatrészeket és a memória bővítést szinte minden esetben raktárról végezzük. Sőt, nem csak elektronikus tartalék alkatrészeink vannak, hanem többek között billentyűk, burkolati elemek, tápegységek is.

Tisztelt érdeklődő!

Sokan keresnek meg minket árajánlat kéréssel retro számítógép javítás ügyében. Sajnos nem tudunk mást mondani, mint hogy 2'000,- Ft / 1/4 óra + alkatrész. Kérjük, vegyék figyelembe, 30/40 db beforrasztott csip között a hibakeresés sziszifuszi munka. Összehasonlíthatatlanul bonyolultabb, mint egy mai laptopot megjavítani, hacsak nem valamelyik betokozott IC hibásodott meg. Ezenkívül az alkatrészek beszerezhetősége, vagy épp beszerezhetetlensége tovább nehezíti a dolgot. Ezért a retro gép javítása szinte mindig költséges, és rendkívül időigényes. Floppy meghajtókat ma már egy géphez sem tudunk adni, sem megjavítani. Ezenkívül a 30/40 éves csipek miatt garanciát sem tudunk vállalni, kizárólag 20'000,- Ft-ot meghaladó javítás esetén 6 hónapot, a gép lepecsételése mellett. Sokan érdeklődnek telefonon, vagy email-ben konkrét, tételes javítási árak iránt. Ezek nem fixáras szolgáltatások! Látatlanban ráadásul sem javítási árat, sem hibát nem tudunk megállapítani, mert minden csak pusztán találgatás lenne.

Tekintettel a fentiekre, retro gép javítást csak a fenti feltételek mellett tudjuk vállalni, ezenkívül ha a gép nem javítható, vagy nem kérik a javítást, akkor 5'000,- Ft bevizsgálási költség kerül felszámításra az esetleges szállítási díjon felül!

Hívja tapasztalt kollégánkat: 30/939-0466, vagy lépjen velünk kapcsolatba itt.


Győri szerviz

Győri szerviz átvevőhelyünk a 9028 Győr, Szabadi u. 3. címen található. Ide személyesen, postán, vagy futárral is küldhet jól becsomagolt javítani valót. Nyitvatartás hétfő - péntek 13:00-17:00 óra között. További információ: 30/939-0466, vagy ide kattintva a kapcsolat oldalon. Nyitvatartási időn kívül is hívjon minket bátran! Térkép itt!

Csomagküldés postán, vagy futárral

Székhelyünkre bátran küldhet csomagot postán, vagy futárral. Cím: Lantál Trade Kft 9028 Győr, Páva u. 5.

Csomagküldés Pick Pakk Pontról

Az ország több mint 240 településén megtalálható, több mint 700 Pick Pack átvételi pont segítségével Ön személyesen is átadhatja / átveheti meghibásodott / megjavított készülékét!

Ezek az átvételi pontok többek között Relay és Inmedio hírlapüzletek, továbbá Avanti, MOL, és OMV benzinkutak, Coop üzletek, amelyek frekventált helyeken találhatóak meg. A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport ) míg az Inmedio üzletek pedig bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin várják Önt, hogy Önnek ne jelentsen gondot szervizünk igénybe vétele. A csomagok szombaton, sőt vasárnap is feladhatók / átvehetőek.

Készüléke útját a csomag kód alapján nyomon követheti az interneten keresztül. A megjavított készülékét ugyanazon a ponton veheti át, ahol feladta, illetve egyeztetés után bármelyik másik átvevőhelyen. Megérkezésekor értesítjük Önt, melyet követően készülékét azonnal átveheti, az értesítést követően 5 munkanapon keresztül az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amelyek átlagosan hétfőtől-vasárnapig 08.00 – 20.00 óráig vannak nyitva. A legtöbb helyen bankkártyával is fizethet.

Hogyan kezdeményezhetem a feladást?

Először is, kérjük, az átvevőhelyek alábbi listájában válassza ki az Önhöz legközelebb eső, vagy legkényelmesebb feladási pontot. Egy adott településen belül több átvételi pont is lehet. Kattintson a legmegfelelőbb feladási hely kiválasztom gombjára. Ez után legyen szíves töltse ki az űrlap valamennyi adatát. Ezután kattintson a Küldés gombra, és kész is.
Válasz levélben küldjük a csomagkódot, melyet otthon ki tud nyomtatni, és rá tudja ragasztani a csomagra. Ha erre nincs mód, nyugodtan írja rá kézzel a csomagra az összes információt, és diktálja be a feladási helyen a vonalkódot. Csomagja biztonsága érdekében soha ne kezdeményezze a feladást a csomagkód nélkül, és minden esetben gondosan csomagolja be készülékét! A feladási ponton nem szükséges ránk hivatkozni.

Mennyibe kerül a szerviz szolgáltatás?

A fixáras szolgáltatásaink díját a fenti táblázatban láthatja. Egyéb esetben szervizünk először mindig bevizsgálja készülékét, annak hibájáról és a várható költségekről minden esetben előzetes árkalkulációt készít Önnek. Így lehetősége van dönteni arról, hogy kéri e a javítást, vagy az már Önnek nem gazdaságos. A bevizsgálás során minden esetben kitisztítjuk berendezését, amennyiben annyira szét kell szedni. Ez különösen laptopok esetén életbevágó, hiszen a por és a szösz már önmagában tönkre teheti drága készülékét. Ha készülékét valamely országos feladási ponton juttatta el hozzánk, és úgy dönt, hogy nem kéri a javítást, vagy az nem lehetséges, akkor a szállítási költséget, beleértve a készülék szerviz átvevő pontból történő elszállítását, és oda visszaszállítását, 3000,- Ft + 5000,- Ft bevizsgálási díjat kell fizetni. Amennyiben kéri a javítást, a bevizsgálási díjat nem kell kifizetni.

ÁtvevőhelyekCsomagkód igénylő űrlapAz Általános Javítási és Vállalási Feltételeket elolvastam, és elfogadom.
Hozzájárulok adataim kezeléséhez az adatvédelmi tájékoztató szerint. (GDPR)

Csomagkód igénylés űrlap. A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.


Kezdő Cikk

Általános Javítási és Vállalási feltételek (ÁJF)

Előző

Következő

Záró Cikk

Winchester (HDD) Javítás, Adatmentés

További cikkek ebben a témában:

Általános Javítási és Vállalási feltételek (ÁJF)
Egyedi eszközök, ipari gépek, monitorok javítása
Laptop, notebook szerviz, javítás
Laptop, PC, és alaplap javítás
Retro Számítógép Javítás
Számítástechnikai eszközök javítása
Szerviz szolgáltatásaink
Winchester (HDD) Javítás, Adatmentés
Kattintson ide, hogy lássa mások hozzászólásait, illetve Ön is hozzá tudjon szólni!


Szerviz Átvevőhelyek

Győr, Szabadi u. 3.

Nyitvatartás:
H-P 13:00 - 17:00

30/939-0466
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Csomagküldés

Elindult a laptop alkatrész kereső!


Rólunk írták

Két szervizben sem tudták megjavítani az ASUS laptopot, nem jöttek rá a hibára, de itt sikerült! Ezer köszönet! Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!

K. Kornél

Korrekt ügyintézés és szerviz! Én nagyon elégedett vagyok!

A. Zoltán

... engedje meg, hogy ezúton is megköszönjem Önnek / Önöknek a munkájukat, a részletekbe menő tájékoztatást külön köszönöm! A lehető legjobbakat kívánom, Kedves Családjának/ Családjuknak,  valamint további sok sikert az üzleti életben! Maradok tisztelettel, ... Ui: Biztos lehet benne, hogy minden ismerősömnek csak! Önöket fogom ajánlani!

Sz. János

Ki van jelen?

Oldalainkat 19 vendég és 0 tag böngészi