Retro számítógép javítás, felújítás, bővítés. Commodore C64, Amiga, Schneider, Atari, Videoton.


Retro Számítógép JavításRetro Számítógép Javítás

Retro számítógépet birtokol?

A pincében porosodik? Nem működik?

Vállalkozásunk vállalja többek között Commodore, Atari, Schneider, Amstrad, Videoton, és minden más régi számítógép, periféria, adattároló, joystick stb. elektronikus javítását, felújítását. Ha gépe már nem működik, és nem szeretné megjavíttatni, kérje vételi ajánlatunkat! Szívesen foglalkozunk régi gépek megmentésével, vagy legrosszabb esetben alkatrésznek még jó lehet.

Munkatársaink egy részének ifjúságát kísérték végig ezek a nagyszerű gépek. Akkoriban, leginkább csak játszottunk velük, és tanultuk a számítástechnikát. A PC-k feltörekvő piacának hajnalán még nem sejtettük, hogy egyeduralkodóvá válik, és néhány konzolon kívül mindent kiszorít majd a világból. Ne hagyjuk elenyészni a ma még fellelhető példányokat!

Az évek során komoly pótalkatrész készletet halmoztunk fel az egykor legnépszerűbb masinák terén. A cserélendő alkatrészeket és a memória bővítést szinte minden esetben raktárról végezzük. Sőt, nem csak elektronikus tartalék alkatrészeink vannak, hanem többek között billentyűk, burkolati elemek, tápegységek is.

Tisztelt érdeklődő!

Sokan keresnek meg minket árajánlat kéréssel retro számítógép javítás ügyében. Sajnos nem tudunk mást mondani, mint hogy 2'000,- Ft / 1/4 óra + alkatrész. Kérjük, vegyék figyelembe, 30/40 db beforrasztott csip között a hibakeresés sziszifuszi munka. Összehasonlíthatatlanul bonyolultabb, mint egy mai laptopot megjavítani, hacsak nem valamelyik betokozott IC hibásodott meg. Ezenkívül az alkatrészek beszerezhetősége, vagy épp beszerezhetetlensége tovább nehezíti a dolgot. Ezért a retro gép javítása szinte mindig költséges, és rendkívül időigényes. Floppy meghajtókat ma már egy géphez sem tudunk adni, sem megjavítani. Ezenkívül a 30/40 éves csipek miatt garanciát sem tudunk vállalni, kizárólag 20'000,- Ft-ot meghaladó javítás esetén 6 hónapot, a gép lepecsételése mellett. Sokan érdeklődnek telefonon, vagy email-ben konkrét, tételes javítási árak iránt. Ezek nem fixáras szolgáltatások! Látatlanban ráadásul sem javítási árat, sem hibát nem tudunk megállapítani, mert minden csak pusztán találgatás lenne.

Tekintettel a fentiekre, retro gép javítást csak a fenti feltételek mellett tudjuk vállalni, ezenkívül ha a gép nem javítható, vagy nem kérik a javítást, akkor 5'000,- Ft bevizsgálási költség kerül felszámításra az esetleges szállítási díjon felül!

Hívja tapasztalt kollégánkat: 30/939-0466, vagy lépjen velünk kapcsolatba itt.


Szerviz szolgáltatás igénylése

Győri székhelyünk a 9028 Győr, Páva u. 5 címen található. Ide postán, vagy futárral is küldhet jól becsomagolt javítani valót. Várjuk csomagját Foxpost, vagy posta automatába is. További információ: 30/939-0466, vagy ide kattintva a kapcsolat oldalon.

Csomagküldés postán, futárral, vagy automatába

Székhelyünkre bátran küldhet csomagot postán, vagy futárral. Cím: Lantál Trade Kft 9028 Győr, Páva u. 5. | Foxpost automata: 9028 Győr, Jereváni út | Posta automata: 9024, Vasvári Pál utca

Hogyan kezdeményezhetem a javítást?

  • Csomagküldés
  • Háztól házig szolgáltatás Győr területén
Ugorjon Ügyfélportálunkra, és kövesse a lépéseket

Mennyibe kerül a szerviz szolgáltatás?

A fixáras szolgáltatásaink díját a fenti táblázatban láthatja. Egyéb esetben szervizünk először mindig bevizsgálja készülékét, annak hibájáról és a várható költségekről minden esetben előzetes árkalkulációt készít Önnek. Így lehetősége van dönteni arról, hogy kéri e a javítást, vagy az már Önnek nem gazdaságos. A bevizsgálás során minden esetben kitisztítjuk berendezését, amennyiben annyira szét kell szedni. Ez különösen laptopok esetén életbevágó, hiszen a por és a szösz már önmagában tönkre teheti drága készülékét. Ha készülékét csomagban juttatta el hozzánk, és úgy dönt, hogy nem kéri a javítást, vagy az nem lehetséges, akkor a visszaszállítási költséget, 3000,- Ft + 5000,- Ft bevizsgálási díjat kell fizetni. Amennyiben kéri a javítást, a bevizsgálási díjat nem kell kifizetni.


Adatvédelmi nyilatkozat (GDPR)
Az Általános Javítási és Vállalási Feltételek

Kezdő Cikk

Általános Javítási és Vállalási feltételek (ÁJF)

Előző

Következő

Záró Cikk

Winchester (HDD) Javítás, Adatmentés

További cikkek ebben a témában:

Általános Javítási és Vállalási feltételek (ÁJF)
Autóvillamossági Szerviz, Javítás Győr
Egyedi eszközök, ipari gépek, monitorok javítása
Elektromos Roller Szerviz, Javítás Győr
Laptop, notebook, PC szerviz, javítás
Laptop, PC, és alaplap javítás
Retro Számítógép Javítás
Számítástechnikai eszközök javítása
Szerviz szolgáltatásaink
Winchester (HDD) Javítás, Adatmentés
Kattintson ide, hogy lássa mások hozzászólásait, illetve Ön is hozzá tudjon szólni!


Szerviz Átvevőhelyek

Ügyfélportál

30/939-0466
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Elindult a laptop alkatrész kereső!


Rólunk írták

Két szervizben sem tudták megjavítani az ASUS laptopot, nem jöttek rá a hibára, de itt sikerült! Ezer köszönet! Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!

K. Kornél

Korrekt ügyintézés és szerviz! Én nagyon elégedett vagyok!

A. Zoltán

... engedje meg, hogy ezúton is megköszönjem Önnek / Önöknek a munkájukat, a részletekbe menő tájékoztatást külön köszönöm! A lehető legjobbakat kívánom, Kedves Családjának/ Családjuknak,  valamint további sok sikert az üzleti életben! Maradok tisztelettel, ... Ui: Biztos lehet benne, hogy minden ismerősömnek csak! Önöket fogom ajánlani!

Sz. János

Ki van jelen?

Oldalainkat 12 vendég és 0 tag böngészi