Webáruház törvényességi felülvizsgálat. Törvényes webáruház.


Mi is szoktunk az interneten vásárolni, és nem igen találtunk olyan helyet, ahol az ÁSZF, és az egyéb törvényi kötelezettségeknek maximálisan megfelelt volna az áruház. Ezért indítottuk be programunkat, mellyel segíteni szeretnénk a tulajdonosoknak elkerülni a bírságot, de ami még fontosabb, megfelelni, és a fogyasztók érdekeit maximálisan szem előtt tartani.

Napjainkban szinte gomba módra szaporodnak a webshopok, webáruházak. Ez egy nagyon jó dolog a fogyasztóknak, mivel otthonról, kényelmesen tudnak vásárolni, és jó dolog a kereskedőknek is, hisz viszonylag kis befektetéssel tudnak boltot üzemeltetni. Ezzel párhuzamosan, érthető módon, növekedtek a hatósági elvárások is a fogyasztók maximális védelme érdekében.

A webshop tulajdonosok nagy lelkesedéssel, felbuzdulással igyekeznek vásárlóikat minél magasabb színvonalon kiszolgálni, tapasztalatunk szerint azonban eközben kissé háttérbe szorul a hatályos törvényeknek való megfelelés. Ezt semmiképp nem lehet elhanyagolni, mert komoly büntetésre számíthat az a webshop tulajdonos, aki nem fordít elég figyelmet üzlete törvényes működésére. Bár, szerintünk ez nem is igazán az ő feladatuk, ők összpontosítsanak ügyfeleik magas szintű kiszolgálására!

Ezért kérje webshopja törvényességi felülvizsgálatát!

Több, mint 40 pontos ellenőrzési listánk alapján szinte minden szabálytalanságot, hiányosságot ki tudunk szúrni az értékesítési folyamat során. Az átvilágítás során ellenőrizni tudjuk az ÁSZF, és a szükséges tájékoztatók megfelelőségét, valamint az egész üzleti folyamat megfelelőségét a termékek kiválasztásától az átvétel, és az esetleges garanciális problémák kezeléséig.

Igény esetén megfogalmazzuk általános szerződési feltételeit, és tájékoztatóit ügyvéd specialista közreműködésével. Amennyiben a webshop szoftveres motorja nem felel meg, vagy nem alkalmas tökéletesen a követelményeknek,  mi akár át is tudjuk alakítani!

Ne habozzon, hívja kollégánkat most: 30/939-0466, vagy lépjen velünk kapcsolatba itt.


Kezdő Cikk

osCommerce webáruház

Előző

Következő

Záró Cikk

Weblap, Webáruház Készítés, Keresőoptimalizálás

További cikkek ebben a témában:

osCommerce webáruház
VirtueMart webáruház
Webáruház törvényességi felülvizsgálat
Weblap, Webáruház Készítés, Keresőoptimalizálás
Kattintson ide, hogy lássa mások hozzászólásait, illetve Ön is hozzá tudjon szólni!


Lantál Trade KFT

Ügyfélportál

30/939-0466
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Rólunk írták

Két szervizben sem tudták megjavítani az ASUS laptopot, nem jöttek rá a hibára, de itt sikerült! Ezer köszönet! Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!

K. Kornél

Korrekt ügyintézés és szerviz! Én nagyon elégedett vagyok!

A. Zoltán

... engedje meg, hogy ezúton is megköszönjem Önnek / Önöknek a munkájukat, a részletekbe menő tájékoztatást külön köszönöm! A lehető legjobbakat kívánom, Kedves Családjának/ Családjuknak,  valamint további sok sikert az üzleti életben! Maradok tisztelettel, ... Ui: Biztos lehet benne, hogy minden ismerősömnek csak! Önöket fogom ajánlani!

Sz. János

Ki van jelen?

Oldalainkat 18 vendég és 0 tag böngészi