Egyedi Elektronikák


Egyedi elektronikákEgyedi elektronikai fejlesztés és gyártás

Analóg, digitális, vagy mixelt egyedi elektronikák, vezérlések, elektronikai rendszerek komplett tervezése, kivitelezése, hardver- és beágyazott szoftverfejlesztés rövid határidővel. Speciális igények, és kockázati befektetések szoftveres és elektronikai fejlesztését is vállaljuk  A prototípus gyártástól a szériagyártásig sokéves tapasztalattal rendelkezünk. Különösen nagy tapasztalattal rendelkezünk rendszertervezés, rendszer integrálás, rádiós RF, SRD adatátvitel, intelligens kártyák, PIC mikrokontrollerek, RFID alkalmazások, Diseqc vezérlések, és interfészek, távadók, távvezérlők és DSP téren. Tapasztalt kollégáink, akik közül többen is szabadalommal rendelkeznek, szívesen állnak rendelkezésére. A legapróbb deszkamodelltől kezdve a legbonyolultabb rendszerekig ne habozzon megkeresni minket.

Az elektronika hatása világunkra

1971-ben az amerikai Intel cég állította elő az első mikroprocesszort, ami egyetlen lapkán, egyetlen chipben tartalmazza a számítógép központi vezérlő egységét. (Érdekesség, hogy a feltaláló M. E. "Ted" Hoff csak nehezen tudta vállalatának vezetőit arról meggyőzni, hogy a termék iránt lesz piaci kereslet. A mikroelektronika szülõföldje egyébként a San Francisco-tól délre fekvõ Santa Clara környéke, ezt a vidéket nevezik a gyártáshoz felhasznált alapanyag nyomán silicon valley-nek, vagyis "szilícium völgynek".) A mikroelektronika óriási hatása a termelésre és a gazdaságra nemcsak annak köszönhetõ, hogy az egységek méretét nagyon lecsökkentette, hanem annak is, hogy az alkatrészek ára látványosan zuhant, ezzel lehetõvé téve a számítógépek széles körű alkalmazását a termelési folyamat minden fázisában. Egyes becslések szerint 20 év alatt az árcsökkenés 10000-szeres volt. Ennek az árcsökkenésnek a mértékét jól érzékelteti az alábbi példa: ha 20 évvel ezelõtt egy Volkswagen gépkocsi ára 5000 DM volt, akkor ennek az ára hasonló ütemű csökkenés esetén mára már 50 pfenningre süllyedt volna (Gruhler 1984).


Kezdő Cikk

Egyedi elektronikák

Következő

Záró Cikk

Microcontroller, mikrovezérlő, beágyazott szoftver fejlesztés

További cikkek ebben a témában:

Egyedi elektronikák
Hálózatépítés
Hardver megoldásaink
Microcontroller, mikrovezérlő, beágyazott szoftver fejlesztés
Kattintson ide, hogy lássa mások hozzászólásait, illetve Ön is hozzá tudjon szólni!


Lantál Trade KFT

Ügyfélportál

30/939-0466
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Rólunk írták

Két szervizben sem tudták megjavítani az ASUS laptopot, nem jöttek rá a hibára, de itt sikerült! Ezer köszönet! Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!

K. Kornél

Korrekt ügyintézés és szerviz! Én nagyon elégedett vagyok!

A. Zoltán

... engedje meg, hogy ezúton is megköszönjem Önnek / Önöknek a munkájukat, a részletekbe menő tájékoztatást külön köszönöm! A lehető legjobbakat kívánom, Kedves Családjának/ Családjuknak,  valamint további sok sikert az üzleti életben! Maradok tisztelettel, ... Ui: Biztos lehet benne, hogy minden ismerősömnek csak! Önöket fogom ajánlani!

Sz. János

Ki van jelen?

Oldalainkat 17 vendég és 0 tag böngészi