Hálózatépítés - Helyi számítógép hálózatok, szerelés, tervezés, javítás, kivitelezés Győr. Internet, kábel TV elosztás. Intelligens ház, otthon. Mindig TV, műholdas TV


Házon belül és kívül

A különböző szolgáltatók (Internet, kábel TV) megrendelés esetén a kért szolgáltatást bevezetik otthonába. Azonban, az ö tevékenységük itt véget is ér. Sok esetben ez Önnek még nem elég, mert szeretné az internetet, kábel TV-t megosztani, több vételi hely között szétosztani, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Munkatársaink elvégzik Önnek az internet megosztását, a kábel TV vételi helyek kialakítását, kábelezését, komplett házon belüli szerelését, minden szükséges szerelvény és aktív eszköz (router, switch) biztosításával, akár az összes helyiségben. Kedvező áron vállalunk továbbá UTP kábel szerelést a helyszínen is. A felszerelt eszközöket, szerelvényeket, átmenő és végponti aljzatokat, kábeleket, esetleges erősítőket nagy tapasztalattal választjuk ki Önnek, a legjobb ár és minőség arány elérése érdekében. Talán nem is tudta, hogy egy gyenge minőségű, nagy veszteségű koaxiális kábel, vagy elosztó tönkre teheti a vételt az egész lakásban.

Ne habozzon, hívja kollégánkat most: 30/939-0466, vagy lépjen velünk kapcsolatba itt.

Hálózatépítés

Profi munkatársaink nagy szakmai tapasztalattal vállalják hálózatok építését akár már egyetlen végponttal is. A kivitelezést kulcsrakészen adjuk át, azaz, nemcsak a kábeleket és csatlakozókat szereljük be, hanem a végberendezések üzembe helyezését, konfigurálását is elvégezzük. Nem szükséges mindenféle kivitelezőt (villanyszerelő, telefonos szakember) keresnie, mert mi végzünk el mindent, természetesen garanciával. Vállaljuk továbbá meglévő hálózatok bővítését is, akár úgy, hogy a bővítés közben a hálózat működésének zavartalannak kell lennie.

Időnként a leggondosabban felépített hálózat is karbantartásra szorul. A csatlakozók elöregednek, megkopnak, az aktív eszközök megállnak, zörögnek. Egy hálózat meghibásodása az egész cég működésére kihat, érdemes rá gondot fordítani. Egy korrodált érintkezés miatt komoly bevétel kiesés keletkezhet, sőt az elmaradt haszonról ne is beszéljünk. Pedig egy ilyen hiba elhárítása filléres dolog. Sajnos manapság az aktív (router, switch) eszközökre egyre jellemzőbb a gyári alul méretezés, a szellőzés hiánya, túlmelegedés. Ebből kifolyólag élettartamuk rendkívül rövid lehet. Mi igyekszünk olyan készülékekkel összeállítani hálózatát, illetve pótolni a kiesett eszközöket, melyek gyári tervezési hibáktól mentesek, kevésbé melegszenek, így élettartamuk sokszorosa lehet a versenytársaiénál. Ráadásul, mindez, okosan kiválasztott készülékekkel, nem feltétlenül jelent költség többletet. Az ilyen készülékekre az 5 év gyári garancia alapból jár.

Természetes vállaljuk meghibásodott hálózatok javítását is. Önnek alapvető gazdasági célja és érdeke a hibaelhárítás mihamarabbi megkezdése, a működés helyreállítása, illetve a hálózat állapotának felmérése, hogy elkerülhetők legyenek a jövőben a váratlan leállások.

Hálózatok gyakori típusai

- Számítógépes hálózatok

Kettő vagy több számítógép, (PC, laptop, notebook, táblagép) vezetékes, vagy vezeték nélküli összekapcsolása internet megosztás, fájl és nyomtató megosztás, közös munka, multimédia sztrímelés céljából. Azaz, egy központi helyen tárolt fényképeinket, videóinkat, bárhonnét elérhetjük. Sebessége ma már elérheti az 1Gbit/s-et is. A vezetékes megoldás a leggyorsabb, legbiztonságosabb, és kiépítése is a legkedvezőbb költségű. Így azonban az eszközök helyhez kötöttek. A vezeték nélküli megosztás történhet WIFI, vagy akár Bluetooth segítségével, bár ezek kevésbé biztonságos, valamivel lassabb, költségesebb, és kevésbé stabil megoldások. Leginkább hordozható eszköz (laptop) esetén ajánlott. Wifi segítségével akár a kert végében, egy árnyékos fa alatt is használhatjuk laptopunkat.

Hadd ajánljuk figyelmébe piacvezető termékünket, a Lantál Download Boxot (DLBox), melynek segítségével minimális villanyszámla mellett tárolhatja fényképeit, videóit, és az internetről is letölthet. A fájlok éjjel nappal azonnal elérhetőek. Ez a termék a nagykapacitású merevlemezen kívül tartalmazza az internet megosztáshoz szükséges professzionális vezetékes, és vezeték nélküli routert is.

- Kábel TV

TV és rádió műsor továbbítása koaxiális kábel segítségével. A jelek bárhova elvezethetők a lakásban kis veszteségű elosztóink, és kábeleink segítségével kiváló minőségben. Az általunk forgalmazott piacvezető végponti TV és Rádió vételi fali csatlakozó aljzat mindössze 1 dB veszteségű! Alapvetően a jel erősítés nélkül három, négy szobába vezethető el. Ennél több vételi hely esetén, vagy ha a szolgáltató gyenge jelet küld, szükséges lehet erősítő beiktatása. Kollégáink ilyen esetben kiválasztják Önnek a legkedvezőbb árú, és paraméterű erősítőt, amely alkalmas lehet akár egy száz lakásos társasház ellátására is. Cégünk vállalja a Mindig TV, illetve műholdas TV szerelését is.

- Vezetékes telefon hálózatok

Talán kevesen tudják, de lehetőség van egy fő vonalra több telefon készüléket csatlakoztatni. Sőt a készülékek között akár ingyenesen is beszélgethetünk (Intercom). Alközpont segítségével egyetlen telefonszám automatikusan több mellékre is átkapcsolható, így például vállalat esetén minden kollégának akár külön száma is lehet. Manapság a mobiltelefonok terjedése lassan kiszorítja a vezetékes telefonokat, annak ellenére, hogy a vezetékes telefon talán még mindig a legkedvezőbb percdíjú.

 - Villamos hálózatok

Konnektorok, kapcsolók, lámpák, automatikusan nyíló garázs kapu, fűtésszabályozás, napkollektorok, és a sor végeláthatatlan. Cégünk villamos hálózatok tervezésével, kivitelezésével is foglalkozik. Hadd ajánljuk figyelmükbe az intelligens házról szóló cikkünket, amely az általunk tervezett, és forgalmazott berendezésekkel már elérhető akár néhány tízezer forintból is. Ma már egyre kevésbé luxus, és megfizethető az a fajta kényelem, ami például, ha elkezdünk TV-t nézni, automatikusan elhúzza a függönyt, vagy a redőnyt, csökkenti a lámpák fényerejét, bekapcsolja a házi mozi erősítőt, stb.

 


Kezdő Cikk

Egyedi elektronikák

Előző

Következő

Záró Cikk

Microcontroller, mikrovezérlő, beágyazott szoftver fejlesztés

További cikkek ebben a témában:

Egyedi elektronikák
Hálózatépítés
Hardver megoldásaink
Microcontroller, mikrovezérlő, beágyazott szoftver fejlesztés
Kattintson ide, hogy lássa mások hozzászólásait, illetve Ön is hozzá tudjon szólni!


Lantál Trade KFT

Ügyfélportál

30/939-0466
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Rólunk írták

Két szervizben sem tudták megjavítani az ASUS laptopot, nem jöttek rá a hibára, de itt sikerült! Ezer köszönet! Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!

K. Kornél

Korrekt ügyintézés és szerviz! Én nagyon elégedett vagyok!

A. Zoltán

... engedje meg, hogy ezúton is megköszönjem Önnek / Önöknek a munkájukat, a részletekbe menő tájékoztatást külön köszönöm! A lehető legjobbakat kívánom, Kedves Családjának/ Családjuknak,  valamint további sok sikert az üzleti életben! Maradok tisztelettel, ... Ui: Biztos lehet benne, hogy minden ismerősömnek csak! Önöket fogom ajánlani!

Sz. János

Ki van jelen?

Oldalainkat 27 vendég és 0 tag böngészi