Szerviz szolgáltatásaink - Laptop, notebook javítás. Alaplap javítás. Winchester (HDD) javítás, adatmentés. Számítástechnikai eszközök, PC, számítógép javítás. VGA, videókártya javítás. Egyedi eszközök javítása. Társasházi, Szociális Rendszerek Javítása. Szerviz, Szervíz, javítás, javitás. Laptop javítás Győr. Laptop javitás Győr. Notebook szervíz Győr. Notebook szerviz Győr. Notebook javítás Győr. Notebook javitás Győr.

Laptop, notebook javítás minimális határidővel! Alaplap javítás Winchester (HDD) javítás, adatmentés Számítástechnikai eszközök javítása Egyedi eszközök javítása  Retro Számítógép Javítás

Laptop, notebook javítás minimális határidővel!Laptop, notebook javítás minimális határidővel!Tovább a cikkhez

Szakértelem, Garancia!
Több, mint 20 éves tapasztalat!

Belassult a gépe? Akadozik? Lefagy? Szabálytalan művelet? Nem tölt? Nem indul? Nincs kép? Laptop, notebook javítás minimális határidővel! Egy felmérés szerint az új laptopok 33%-a nem éri meg a három éves kort! Mi az oka? Az alaplap javítás nem gazdaságtalan!

Cégünk, több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik laptopok, notebookok, netbookok javítása terén. Számos számítástechnikai szaküzlet is hozzánk fordul laptopok szakszerű javítása érdekében. Vállaljuk laptopok, notebook-ok, netbook-ok szakszerű javítását garanciával.


Alaplap javításAlaplap javításTovább a cikkhez

Nem is gondolná hogy hibás?

Belassult a gépe? Csíkos? Akadozik? Lefagy? Szabálytalan művelet? Nincs kép? Laptop, PC alaplapjavítás, BGA reballozás, újragolyózás, chipset csere, kondicsere gazdaságosan!

A legtöbb számítástechnikával foglalkozó üzlet, szerviz, vállalkozás a meghibásodott alaplapokat, videokártyákat, egyéb alkatrészeket nem javítja, hanem javítás címszóval komoly összegekért mindössze cseréli. Ők a forrasztópákát nem is ismerik. Ne dobja ki rossz alaplapját, videokártyáját, forduljon hozzánk bizalommal, és meghibásodott eszközét akár integrált áramkörök cseréjével, de valóban megjavítjuk.


Winchester (HDD) javítás, adatmentésWinchester (HDD) javítás, adatmentésTovább a cikkhez

Figyelem! Ha úgy gondolja, merevlemeze meghibásodott, NE kapcsolja be többet a gépet. Ne próbálja megjavítani, és ne bízza kontárokra!

Állományok tűntek el gépéről? Elvesztek fényképei? Vírustámadás áldozatává vált? Netán merevlemeze csak úgy hemzseg a férgektől? Nem bootol be a gép? Áramszünet tönkretette a partíciót? Ne essen kétségbe! Mi tudunk segíteni !

Adatvesztés esetén kérjük, azonnal forduljanak hozzánk, mert minden szakszerűtlen mentési kísérlet, indítás, nagy mértékben csökkenti a sikeres adatmentés esélyét! Semmiképp ne bízza kontárokra, vagy úgymond a szomszéd gyerekre! A sikertelen mentések legnagyobb részét az okozza, hogy az eszközt már korábban megpróbálták szakszerűtlenül helyreállítani.


Számítástechnikai eszközök javításaSzámítástechnikai eszközök javításaTovább a cikkhez

Belassult a gépe? Akadozik? Lefagy? Szabálytalan művelet? Számítástechnikai eszközök javítása, gyorsan, megbízhatóan, garanciával. Számítógép, laptop, notebook, netbook, PC javítás Győr!

Kívánságra házhoz megyünk!

Új szolgáltatásunk helyszíni router és internet beállítás! Sőt! Az internet szolgáltatók bevezetik a kábelt a házba, de tudományuk a modemnél véget ér. Ha házon, lakáson belül tovább szeretné osztani a netet, vagy a kábel TV-t több gép vagy TV között, szakszerűen kábelezve, hívjon minket bátran!


Egyedi eszközök javításaEgyedi eszközök javításaTovább a cikkhez

Mérő készülékek...
Gépsorok, mérősorok...
Ipari gépek, szerszámok...
Térfigyelő, megfigyelő rendszerek...

Bármi, ami elektronikus, vagy áram kell hozzá!

Cégünk kedvező feltételekkel vállalja tetszőleges funkciójú, helyhez kötött, vagy hordozható elektronikus készülékek, berendezések, ipari gépek és szerszámok javítását. 

Retro Számítógép JavításRetro Számítógép JavításTovább a cikkhez

Retro számítógépet birtokol?
A pincében porosodik? Nem működik?

Kérje javítási, vagy vételi ajánlatunkat!
Commodore, Atari, Schneider, Amstrad, Videoton...

Cégünk kedvező feltételekkel vállalja többek között Commodore, Atari, Schneider, Amstrad, Videoton, és minden más régi számítógép, periféria, adattároló, joystick stb. javítását, felújítását.


Szerviz szolgáltatás igénylése

Győri székhelyünk a 9028 Győr, Páva u. 5 címen található. Ide postán, vagy futárral is küldhet jól becsomagolt javítani valót. Várjuk csomagját Foxpost, vagy posta automatába is. További információ: 30/939-0466, vagy ide kattintva a kapcsolat oldalon.

Csomagküldés postán, futárral, vagy automatába

Székhelyünkre bátran küldhet csomagot postán, vagy futárral. Cím: Lantál Trade Kft 9028 Győr, Páva u. 5. | Foxpost automata: 9028 Győr, Jereváni út | Posta automata: 9024, Vasvári Pál utca

Hogyan kezdeményezhetem a javítást?

  • Csomagküldés
  • Háztól házig szolgáltatás Győr területén
Ugorjon Ügyfélportálunkra, és kövesse a lépéseket

Mennyibe kerül a szerviz szolgáltatás?

A fixáras szolgáltatásaink díját a fenti táblázatban láthatja. Egyéb esetben szervizünk először mindig bevizsgálja készülékét, annak hibájáról és a várható költségekről minden esetben előzetes árkalkulációt készít Önnek. Így lehetősége van dönteni arról, hogy kéri e a javítást, vagy az már Önnek nem gazdaságos. A bevizsgálás során minden esetben kitisztítjuk berendezését, amennyiben annyira szét kell szedni. Ez különösen laptopok esetén életbevágó, hiszen a por és a szösz már önmagában tönkre teheti drága készülékét. Ha készülékét csomagban juttatta el hozzánk, és úgy dönt, hogy nem kéri a javítást, vagy az nem lehetséges, akkor a visszaszállítási költséget, 3000,- Ft + 5000,- Ft bevizsgálási díjat kell fizetni. Amennyiben kéri a javítást, a bevizsgálási díjat nem kell kifizetni.


Adatvédelmi nyilatkozat (GDPR)
Az Általános Javítási és Vállalási Feltételek

Kezdő Cikk

Általános Javítási és Vállalási feltételek (ÁJF)

Előző

Következő

Záró Cikk

Winchester (HDD) Javítás, Adatmentés

További cikkek ebben a témában:

Általános Javítási és Vállalási feltételek (ÁJF)
Autóvillamossági Szerviz, Javítás Győr
Egyedi eszközök, ipari gépek, monitorok javítása
Elektromos Roller Szerviz, Javítás Győr
Laptop, notebook, PC szerviz, javítás
Laptop, PC, és alaplap javítás
Retro Számítógép Javítás
Számítástechnikai eszközök javítása
Szerviz szolgáltatásaink
Winchester (HDD) Javítás, Adatmentés
Kattintson ide, hogy lássa mások hozzászólásait, illetve Ön is hozzá tudjon szólni!


Szerviz Átvevőhelyek

Ügyfélportál

30/939-0466
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Elindult a laptop alkatrész kereső!


Rólunk írták

Két szervizben sem tudták megjavítani az ASUS laptopot, nem jöttek rá a hibára, de itt sikerült! Ezer köszönet! Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!

K. Kornél

Korrekt ügyintézés és szerviz! Én nagyon elégedett vagyok!

A. Zoltán

... engedje meg, hogy ezúton is megköszönjem Önnek / Önöknek a munkájukat, a részletekbe menő tájékoztatást külön köszönöm! A lehető legjobbakat kívánom, Kedves Családjának/ Családjuknak,  valamint további sok sikert az üzleti életben! Maradok tisztelettel, ... Ui: Biztos lehet benne, hogy minden ismerősömnek csak! Önöket fogom ajánlani!

Sz. János