Szerviz szolgáltatásaink - Laptop, notebook javítás. Alaplap javítás. Winchester (HDD) javítás, adatmentés. Számítástechnikai eszközök, PC, számítógép javítás. VGA, videókártya javítás. Egyedi eszközök javítása. Társasházi, Szociális Rendszerek Javítása. Szerviz, Szervíz, javítás, javitás. Laptop javítás Győr. Laptop javitás Győr. Notebook szervíz Győr. Notebook szerviz Győr. Notebook javítás Győr. Notebook javitás Győr.

Keresés

Ajánlásaink

Oldalaink megtekintéséhez 1280x1024 képernyőfelbontást ajánlunk!

ÚJ helyen Győrben!

2021.09.01-től a 9028 Győr, Szabadi u. 3 szám alatti szolgáltató központban várjuk tisztelt Ügyfeleinket!

 
Laptop, notebook javítás minimális határidővel! Alaplap javítás Winchester (HDD) javítás, adatmentés Számítástechnikai eszközök javítása Egyedi eszközök javítása  Retro Számítógép Javítás

Laptop, notebook javítás minimális határidővel!Laptop, notebook javítás minimális határidővel!Tovább a cikkhez

Szakértelem, Garancia!
Több, mint 20 éves tapasztalat!

Belassult a gépe? Akadozik? Lefagy? Szabálytalan művelet? Nem tölt? Nem indul? Nincs kép? Laptop, notebook javítás minimális határidővel! Egy felmérés szerint az új laptopok 33%-a nem éri meg a három éves kort! Mi az oka? Az alaplap javítás nem gazdaságtalan!

Cégünk, több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik laptopok, notebookok, netbookok javítása terén. Számos számítástechnikai szaküzlet is hozzánk fordul laptopok szakszerű javítása érdekében. Vállaljuk laptopok, notebook-ok, netbook-ok szakszerű javítását garanciával.


Alaplap javításAlaplap javításTovább a cikkhez

Nem is gondolná hogy hibás?

Belassult a gépe? Csíkos? Akadozik? Lefagy? Szabálytalan művelet? Nincs kép? Laptop, PC alaplapjavítás, BGA reballozás, újragolyózás, chipset csere, kondicsere gazdaságosan!

A legtöbb számítástechnikával foglalkozó üzlet, szerviz, vállalkozás a meghibásodott alaplapokat, videokártyákat, egyéb alkatrészeket nem javítja, hanem javítás címszóval komoly összegekért mindössze cseréli. Ők a forrasztópákát nem is ismerik. Ne dobja ki rossz alaplapját, videokártyáját, forduljon hozzánk bizalommal, és meghibásodott eszközét akár integrált áramkörök cseréjével, de valóban megjavítjuk.


Winchester (HDD) javítás, adatmentésWinchester (HDD) javítás, adatmentésTovább a cikkhez

Figyelem! Ha úgy gondolja, merevlemeze meghibásodott, NE kapcsolja be többet a gépet. Ne próbálja megjavítani, és ne bízza kontárokra!

Állományok tűntek el gépéről? Elvesztek fényképei? Vírustámadás áldozatává vált? Netán merevlemeze csak úgy hemzseg a férgektől? Nem bootol be a gép? Áramszünet tönkretette a partíciót? Ne essen kétségbe! Mi tudunk segíteni !

Adatvesztés esetén kérjük, azonnal forduljanak hozzánk, mert minden szakszerűtlen mentési kísérlet, indítás, nagy mértékben csökkenti a sikeres adatmentés esélyét! Semmiképp ne bízza kontárokra, vagy úgymond a szomszéd gyerekre! A sikertelen mentések legnagyobb részét az okozza, hogy az eszközt már korábban megpróbálták szakszerűtlenül helyreállítani.


Számítástechnikai eszközök javításaSzámítástechnikai eszközök javításaTovább a cikkhez

Belassult a gépe? Akadozik? Lefagy? Szabálytalan művelet? Számítástechnikai eszközök javítása, gyorsan, megbízhatóan, garanciával. Számítógép, laptop, notebook, netbook, PC javítás Győr!

Kívánságra házhoz megyünk!

Új szolgáltatásunk helyszíni router és internet beállítás! Sőt! Az internet szolgáltatók bevezetik a kábelt a házba, de tudományuk a modemnél véget ér. Ha házon, lakáson belül tovább szeretné osztani a netet, vagy a kábel TV-t több gép vagy TV között, szakszerűen kábelezve, hívjon minket bátran!


Egyedi eszközök javításaEgyedi eszközök javításaTovább a cikkhez

Mérő készülékek...
Gépsorok, mérősorok...
Ipari gépek, szerszámok...
Térfigyelő, megfigyelő rendszerek...

Bármi, ami elektronikus, vagy áram kell hozzá!

Cégünk kedvező feltételekkel vállalja tetszőleges funkciójú, helyhez kötött, vagy hordozható elektronikus készülékek, berendezések, ipari gépek és szerszámok javítását. 

Retro Számítógép JavításRetro Számítógép JavításTovább a cikkhez

Retro számítógépet birtokol?
A pincében porosodik? Nem működik?

Kérje javítási, vagy vételi ajánlatunkat!
Commodore, Atari, Schneider, Amstrad, Videoton...

Cégünk kedvező feltételekkel és rövid határidővel vállalja többek között Commodore, Atari, Schneider, Amstrad, Videoton, és minden más régi számítógép, periféria, adattároló, joystick stb. javítását, felújítását.

 

Győri szerviz

Győri szerviz átvevőhelyünk a 9028 Győr, Szabadi u. 3. címen található. Ide személyesen, postán, vagy futárral is küldhet jól becsomagolt javítani valót. Nyitvatartás hétfő - péntek 13:00-17:00 óra között. További információ: 30/939-0466, vagy ide kattintva a kapcsolat oldalon. Nyitvatartási időn kívül is hívjon minket bátran! Térkép itt!

Csomagküldés postán, vagy futárral

Székhelyünkre bátran küldhet csomagot postán, vagy futárral. Cím: Lantál Trade Kft 9028 Győr, Páva u. 5.

Csomagküldés Pick Pakk Pontról

Az ország több mint 240 településén megtalálható, több mint 700 Pick Pack átvételi pont segítségével Ön személyesen is átadhatja / átveheti meghibásodott / megjavított készülékét!

Ezek az átvételi pontok többek között Relay és Inmedio hírlapüzletek, továbbá Avanti, MOL, és OMV benzinkutak, Coop üzletek, amelyek frekventált helyeken találhatóak meg. A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport ) míg az Inmedio üzletek pedig bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin várják Önt, hogy Önnek ne jelentsen gondot szervizünk igénybe vétele. A csomagok szombaton, sőt vasárnap is feladhatók / átvehetőek.

Készüléke útját a csomag kód alapján nyomon követheti az interneten keresztül. A megjavított készülékét ugyanazon a ponton veheti át, ahol feladta, illetve egyeztetés után bármelyik másik átvevőhelyen. Megérkezésekor értesítjük Önt, melyet követően készülékét azonnal átveheti, az értesítést követően 5 munkanapon keresztül az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amelyek átlagosan hétfőtől-vasárnapig 08.00 – 20.00 óráig vannak nyitva. A legtöbb helyen bankkártyával is fizethet.

Hogyan kezdeményezhetem a feladást?

Először is, kérjük, az átvevőhelyek alábbi listájában válassza ki az Önhöz legközelebb eső, vagy legkényelmesebb feladási pontot. Egy adott településen belül több átvételi pont is lehet. Kattintson a legmegfelelőbb feladási hely kiválasztom gombjára. Ez után legyen szíves töltse ki az űrlap valamennyi adatát. Ezután kattintson a Küldés gombra, és kész is.
Válasz levélben küldjük a csomagkódot, melyet otthon ki tud nyomtatni, és rá tudja ragasztani a csomagra. Ha erre nincs mód, nyugodtan írja rá kézzel a csomagra az összes információt, és diktálja be a feladási helyen a vonalkódot. Csomagja biztonsága érdekében soha ne kezdeményezze a feladást a csomagkód nélkül, és minden esetben gondosan csomagolja be készülékét! A feladási ponton nem szükséges ránk hivatkozni.

Mennyibe kerül a szerviz szolgáltatás?

A fixáras szolgáltatásaink díját a fenti táblázatban láthatja. Egyéb esetben szervizünk először mindig bevizsgálja készülékét, annak hibájáról és a várható költségekről minden esetben előzetes árkalkulációt készít Önnek. Így lehetősége van dönteni arról, hogy kéri e a javítást, vagy az már Önnek nem gazdaságos. A bevizsgálás során minden esetben kitisztítjuk berendezését, amennyiben annyira szét kell szedni. Ez különösen laptopok esetén életbevágó, hiszen a por és a szösz már önmagában tönkre teheti drága készülékét. Ha készülékét valamely országos feladási ponton juttatta el hozzánk, és úgy dönt, hogy nem kéri a javítást, vagy az nem lehetséges, akkor a szállítási költséget, beleértve a készülék szerviz átvevő pontból történő elszállítását, és oda visszaszállítását, 3000,- Ft + 5000,- Ft bevizsgálási díjat kell fizetni. Amennyiben kéri a javítást, a bevizsgálási díjat nem kell kifizetni.

ÁtvevőhelyekCsomagkód igénylő űrlapAz Általános Javítási és Vállalási Feltételeket elolvastam, és elfogadom.
Hozzájárulok adataim kezeléséhez az adatvédelmi tájékoztató szerint. (GDPR)

Csomagkód igénylés űrlap. A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.


Kezdő Cikk

Általános Javítási és Vállalási feltételek (ÁJF)

Előző

Következő

Záró Cikk

Winchester (HDD) Javítás, Adatmentés

További cikkek ebben a témában:

Általános Javítási és Vállalási feltételek (ÁJF)
Egyedi eszközök, ipari gépek, monitorok javítása
Laptop, notebook szerviz, javítás
Laptop, PC, és alaplap javítás
Retro Számítógép Javítás
Számítástechnikai eszközök javítása
Szerviz szolgáltatásaink
Winchester (HDD) Javítás, Adatmentés
Kattintson ide, hogy lássa mások hozzászólásait, illetve Ön is hozzá tudjon szólni!


Szerviz Átvevőhelyek

Győr, Szabadi u. 3.

Nyitvatartás:
H-P 13:00 - 17:00

30/939-0466
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Csomagküldés

Elindult a laptop alkatrész kereső!


Rólunk írták

Két szervizben sem tudták megjavítani az ASUS laptopot, nem jöttek rá a hibára, de itt sikerült! Ezer köszönet! Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!

K. Kornél

Korrekt ügyintézés és szerviz! Én nagyon elégedett vagyok!

A. Zoltán

... engedje meg, hogy ezúton is megköszönjem Önnek / Önöknek a munkájukat, a részletekbe menő tájékoztatást külön köszönöm! A lehető legjobbakat kívánom, Kedves Családjának/ Családjuknak,  valamint további sok sikert az üzleti életben! Maradok tisztelettel, ... Ui: Biztos lehet benne, hogy minden ismerősömnek csak! Önöket fogom ajánlani!

Sz. János