Hardver megoldásaink - Egyedi elektronika készítés. Microcontroller, mikrovezérlő, beágyazott szoftver fejlesztés.


Egyedi elektronikákEgyedi elektronikai fejlesztés és gyártás

Analóg, digitális, vagy mixelt egyedi elektronikák, vezérlések, elektronikai rendszerek komplett tervezése, kivitelezése, hardver- és beágyazott szoftverfejlesztés rövid határidővel. Speciális igények, és kockázati befektetések szoftveres és elektronikai fejlesztését is vállaljuk  A prototípus gyártástól a szériagyártásig sokéves tapasztalattal rendelkezünk. Különösen nagy tapasztalattal rendelkezünk rendszertervezés, rendszer integrálás, rádiós RF, SRD adatátvitel, intelligens kártyák, PIC mikrokontrollerek, RFID alkalmazások, Diseqc vezérlések, és interfészek, távadók, távvezérlők és DSP téren. Tapasztalt kollégáink, akik közül többen is szabadalommal rendelkeznek, szívesen állnak rendelkezésére. A legapróbb deszkamodelltől kezdve a legbonyolultabb rendszerekig ne habozzon megkeresni minket.

Bővebben...

Házon belül és kívül

A különböző szolgáltatók (Internet, kábel TV) megrendelés esetén a kért szolgáltatást bevezetik otthonába. Azonban, az ö tevékenységük itt véget is ér. Sok esetben ez Önnek még nem elég, mert szeretné az internetet, kábel TV-t megosztani, több vételi hely között szétosztani, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Munkatársaink elvégzik Önnek az internet megosztását, a kábel TV vételi helyek kialakítását, kábelezését, komplett házon belüli szerelését, minden szükséges szerelvény és aktív eszköz (router, switch) biztosításával, akár az összes helyiségben. Kedvező áron vállalunk továbbá UTP kábel szerelést a helyszínen is. A felszerelt eszközöket, szerelvényeket, átmenő és végponti aljzatokat, kábeleket, esetleges erősítőket nagy tapasztalattal választjuk ki Önnek, a legjobb ár és minőség arány elérése érdekében. Talán nem is tudta, hogy egy gyenge minőségű, nagy veszteségű koaxiális kábel, vagy elosztó tönkre teheti a vételt az egész lakásban.

Ne habozzon, hívja kollégánkat most: 30/939-0466, vagy lépjen velünk kapcsolatba itt.

Bővebben...

Lantál Trade KFT

Ügyfélportál

30/939-0466
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Rólunk írták

Két szervizben sem tudták megjavítani az ASUS laptopot, nem jöttek rá a hibára, de itt sikerült! Ezer köszönet! Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!

K. Kornél

Korrekt ügyintézés és szerviz! Én nagyon elégedett vagyok!

A. Zoltán

... engedje meg, hogy ezúton is megköszönjem Önnek / Önöknek a munkájukat, a részletekbe menő tájékoztatást külön köszönöm! A lehető legjobbakat kívánom, Kedves Családjának/ Családjuknak,  valamint további sok sikert az üzleti életben! Maradok tisztelettel, ... Ui: Biztos lehet benne, hogy minden ismerősömnek csak! Önöket fogom ajánlani!

Sz. János