Szoftver megoldásaink - Distillery Councillor egyedi program kifejezetten pálinka főzdék számára. Egyedi szoftver fejlesztés. Microcontroller, mikrovezérlő, beágyazott szoftver fejlesztés. 3D Modellezés. Mikrovezérlők, microcontrollerek, beágyazott eszközök fejlesztése. Szoftver készítés fejlett és assembly nyelven egyaránt. Chez Nicolas általános éttermi rendszer specializált elemekkel. Ügyviteli szoftver pálinka főzdéknek.

Distillery Councillor. Ügyviteli szoftver pálinka főzdéknek. Chez Nicolas. Általános éttermi rendszer specializált elemekkel. Egyedi szoftver fejlesztés Microcontroller, mikrovezérlő, beágyazott szoftver fejlesztésWeblap, Webáruház Készítés

Distillery Councillor. Ügyviteli szoftver pálinka főzdéknek.KEA - Distillery Councillor DC52W32VB Speciális áruforgalmi és gyártási rendszer jövedéki kellékekkelTovább a cikkhez

A fináncok által megkövetelt bürokrácia, azaz az ügyintézésben tanúsított merev, az előírásokat minden esetben megtartó, de kicsinyes, szűk látókörű magatartása szinte az elviselhetetlenségig fokozódott. Ennek ellensúlyozása érdekében szükségessé vált egy olyan számítógépes rendszer bevezetésére, amely csökkentené a dolgozók adminisztrációs terheit. A tulajdonosok a felszabadult munkaidő átcsoportosításával jelentős pénzmegtakarítást szeretnének elérni, vagy bevétel növekedést a termelékenységnövekedés elérésével.

A KEA Distillery Councillor egy specializált áruforgalmi és nyilvántartó rendszer, amely kimondottan a pálinkafőzdék igényeinek kielégítésére készült. Így az általános áruforgalmi funkciókon túl támogatást nyújt a speciális főzdei elemek – bérfőzés, jövedéki nyilvántartások, Ányk. EKO beküldés, stb. – megkönnyítéséhez, illetve automatizálásához. Ez a verzió pálinkafőzdékkel szorosan együttműködve, többéves fejlesztői munka eredményeként készült, s ez a munka még napjainkban is tart. Célunk a főzdék informatikai igényeinek maximális támogatása. Bízunk benne, hogy eddigi munkánk eredménye az Önök hasznára és megelégedésére válik.


Chez Nicolas. Általános éttermi rendszer specializált elemekkel.Chez Nicolas.
Általános éttermi rendszer specializált elemekkel.Tovább a cikkhez

Éttermeknek, vendéglőknek!
Sőt büféknek, falatozóknak, kifőzdéknek is!

Asztalkezelés, bárpultos (instant) rendelések, házhozszállítás, több mint 30 féle jelentés, alkalmazottak pontos elszámoltatása, és még sok minden más...

A Chez Nicolas egy specializált éttermi elszámoltató, áruforgalmi és nyilvántartó számítógépes rendszer, amely kimondottan a kis és közepes vendéglátó ipari egységek, büfék, kifőzdék igényeinek kielégítésére készült. Így az általános áruforgalmi funkciókon túl támogatást nyújt a speciális éttermi elemek – asztali, bárpultos rendelések, kiszállítások, felszolgálók elszámoltatása stb. – megkönnyítéséhez, illetve automatizálásához. Ez a verzió többéves fejlesztői munka eredményeként készült, s ez a munka még napjainkban is tart. Célunk a kisvendéglők informatikai igényeinek maximális támogatása. Bízunk benne, hogy eddigi munkánk eredménye az Önök hasznára és megelégedésére válik.


FüstFaragó - Kéményseprés AdminisztrációFüstFaragó - Kéményseprés AdminisztrációTovább a cikkhez

Sormunkakönyvek,
Égéstermék elvezetők ingatlanokként,
Tanúsítványok, statisztika, elszámoltatás,
Rezsidíjcsökkentés ...

 

A FüstFaragó - Kéményseprés Adminisztráció egy speciális áruforgalmi és nyilvántartó rendszer, amely kimondottan a közfeladatot ellátó kéményseprő vállalkozások igényeinek kielégítésére készült. Így az általános áruforgalmi funkciókon túl támogatást nyújt a speciális kéményseprő feladatok – sormunkakönyvek előállítása, karbantartása, rezsidíjcsökkentés, ingatlanok, és kémények kezelése, CO mérések, és egyéb tanúsítványok,  balesetek nyilvántartása stb. – megkönnyítéséhez, illetve automatizálásához.


Egyedi szoftver fejlesztésEgyedi szoftver fejlesztésTovább a cikkhez

Egyedi szoftvert a mindennapi munka megkönnyítéséhez!

Nem találja a szoftverpiacon az Önnek és vállalatának megfelelő, a teljes folyamatot lefedő programot?

Vállalkozásunk egyik fő célja, hogy a gazdasági élet szereplőinek válláról a terhek (legalább) egy részét levegyük, ezáltal a napi rutint megkönnyítsük. Hiszen mely vállalat ne szeretné, ha a papírmunkát néhány kattintással elintézhetné és inkább a profitot hozó tevékenységgel foglalkozhatna? Ehhez mindössze csak kapcsolatba kell lépnie velünk, elmondania igényeit, és mi megtervezzük és kifejlesztjük az Ön cége számára legoptimálisabb szoftvert.


Microcontroller, mikrovezérlő, beágyazott szoftver fejlesztésMicrocontroller, mikrovezérlő, beágyazott szoftver fejlesztésTovább a cikkhez

Microcontroller, mikrovezérlő, beágyazott szoftver fejlesztés

Microcontroller, mikrovezérlő, beágyazott szoftver fejlesztés


Weblap, Webáruház KészítésWeblap, Webáruház KészítésTovább a cikkhez

Bízzon ránk mindent!

Kedvező árak! Mi segítünk elindulni a profithoz vezető úton!

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a 21. században egy vállalkozás weboldal nélkül nem lehet sikeres. Mi profi színvonalú weblapokat építünk. Mivel könnyen elsajátítható a használata, olyan weblapot készítünk Önnek, amelyet később Ön is kényelmesen, önállóan tud karbantartani. Egyszerűen adhat hozzá tartalmat, - cikket, képet, flash videót -, sőt a weblap még dolgozik is Önnek. A hirdetési felületeket bérbe adhatja, vagy a kattintásokért pénzt kaphat. Oldalai csinosításához funkcionalitásának bővítéséhez több ezer modul közül választhat.


Kezdő Cikk

Chez Nicolas - Éttermi Szoftver

Előző

Záró Cikk

Szoftver megoldásaink

További cikkek ebben a témában:

Chez Nicolas - Éttermi Szoftver
Distillery Councillor - Pálinka Főzdei Szoftver
Egyedi Szoftver Fejlesztés
FüstFaragó - Kéményseprés Adminisztráció
Microcontroller, Beágyazott Szoftver Fejlesztés
Szoftver megoldásaink
Kattintson ide, hogy lássa mások hozzászólásait, illetve Ön is hozzá tudjon szólni!


Lantál Trade KFT

Ügyfélportál

30/939-0466
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Rólunk írták

Két szervizben sem tudták megjavítani az ASUS laptopot, nem jöttek rá a hibára, de itt sikerült! Ezer köszönet! Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!

K. Kornél

Korrekt ügyintézés és szerviz! Én nagyon elégedett vagyok!

A. Zoltán

... engedje meg, hogy ezúton is megköszönjem Önnek / Önöknek a munkájukat, a részletekbe menő tájékoztatást külön köszönöm! A lehető legjobbakat kívánom, Kedves Családjának/ Családjuknak,  valamint további sok sikert az üzleti életben! Maradok tisztelettel, ... Ui: Biztos lehet benne, hogy minden ismerősömnek csak! Önöket fogom ajánlani!

Sz. János