Információk


Tisztelt ügyfeleink!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy megnyílt ügyfélportálunk. Az alábbi linkre kattintva kényelmesen rendelheti meg javítási szolgáltatásainkat, figyelemmel kísérheti a javítás állapotát, korábbi javíttatásait.

Háztól házig szerviz szolgáltatás Győr és vonzáskörzetében (díjmentes)

Helyszíni javítás Győr és vonzáskörzetében

Csomagküldés posta, futárszolgálat, Foxpost vagy posta automatán keresztül

Szerviz szolgáltatás megrendeléséhez, az ügyfélportál eléréséhez kattintson ide!

Telefon: 30/939-0466

Laptop, PC, szerviz, HDD, BGA, VGA, alaplap, monitor javítás, elektronikák készítése, javítása, weblap készítés, internet, vírusirtás, programozás, hálózat szerelés. Laptop alaplapi csip, videó csip (BGA) reballozás, csipcsere!

Számítógép Múzeum

Hogy ezek az egykor méltán nagyszerű, a technika csúcsát jelentő számítógépek ne vesszenek el a feledés homályában, úgy döntöttünk, hogy a kezeink közé került gépeket örökre megőrizzük itt a Lantál számítógép múzeumában. A képek feltöltését csak szabad időben tudjuk végezni, ezért kissé hosszadalmas lesz, de folyamatosan töltjük majd őket. Jelenleg körülbelül húsz darab gép található meg a múzeumban. Terveink szerint egy kis történeti leírást is készítünk majd mindegyikhez.

Bővebben...

Weboldalaink elérésével, böngészésével, használatának megkezdésével, mint ráutaló magatartással, Ön cégünkkel jogviszonyba lép az alábbi feltételekkel. Amennyiben ezt nem kívánja, ne használja tovább webhelyünket, mert a további böngészést, használatot a feltételek megismerése, és elfogadásaként értelmezzük.

Bővebben...

Lantál Trade KFT

Ügyfélportál

30/939-0466
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Rólunk írták

Két szervizben sem tudták megjavítani az ASUS laptopot, nem jöttek rá a hibára, de itt sikerült! Ezer köszönet! Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!

K. Kornél

Korrekt ügyintézés és szerviz! Én nagyon elégedett vagyok!

A. Zoltán

... engedje meg, hogy ezúton is megköszönjem Önnek / Önöknek a munkájukat, a részletekbe menő tájékoztatást külön köszönöm! A lehető legjobbakat kívánom, Kedves Családjának/ Családjuknak,  valamint további sok sikert az üzleti életben! Maradok tisztelettel, ... Ui: Biztos lehet benne, hogy minden ismerősömnek csak! Önöket fogom ajánlani!

Sz. János

Ki van jelen?

Oldalainkat 20 vendég és 0 tag böngészi