Laptop szerviz Győr! Laptop javítás Győr. Elérhetőség: 06 30 939 0466. Laptop tisztítás, takarítás. Kijelző csere, HDD csere, memória csere, DC, USB, Audio csatlakozó és egyéb hardver csere. Fujitsu Siemens, Acer, Asus, HP, IBM, Lenovo, Dell, Toshiba, Gericom, Packard Bell, LG, Samsung. Laptop szervíz Győr! Laptop javitás Győr. Törött, csíkos, meleg, melegszik, lefagy. Notebook, netbook szerviz Győr! Gyor.

Keresés

Ajánlásaink

Oldalaink megtekintéséhez 1280x1024 képernyőfelbontást ajánlunk!

ÚJ helyen Győrben!

2021.09.01-től a 9028 Győr, Szabadi u. 3 szám alatti szolgáltató központban várjuk tisztelt Ügyfeleinket!

 

Laptop, notebook javítás minimális határidővel!Laptop, notebook javítás minimális határidővel!

Szakértelem, Garancia!
Több, mint 20 éves tapasztalat.

Belassult a gépe? Akadozik? Lefagy? Szabálytalan művelet? Nem tölt? Nincs kép? Törött kijelző? Laptop, notebook javítás minimális határidővel!

Cégünk, több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik laptopok, notebookok, netbookok javítása terén. Számos számítástechnikai szaküzlet is hozzánk fordul laptopok szakszerű javítása érdekében. Vállaljuk laptopok, notebook-ok, netbook-ok szakszerű javítását 3, vagy 20'000,- Ft-ot meghaladó javítás esetén 6 hónap garanciával márkafüggetlen szervizünkben! Javítjuk a legelterjedtebb Fujitsu Siemens, Acer, Asus, HP, IBM, Lenovo, Dell, Toshiba, Gericom, Packard Bell, LG, Samsung és más típusú készülékeket is. Szervizünk hatékonysága 95% feletti.

Gyakori problémák, szolgáltatásaink

Burkolat javítás

Sajnos a mai laptopok élettartama nagyon ki van hegyezve. Gyakori a burkolatok törése a zsanérnál. Nálunk ez is orvosolható, ráadásul biztosítjuk, hogy jó ideig ne következzen be ismét.

SSD beszerelés

A hagyományos merevlemezek ideje lejárt. Az SSD technológia akár 10x szeres sebesség növekedést is ígér. Amennyiben nagy tárolókapacitásra is szüksége van, akkor a DVD meghajtó helyére egy keretbe átszerelhető a merevlemez. Az SSD még a régi, kétmagos gépeknek is új esélyt adhat.

Kijelzőcsere

A mai, slim (vékony) kijelzők könnyen törnek. Ha egy kicsit is megszorul a zsanér, egy hirtelen felnyitástól is megsérülhet. Kijelzők cseréjét rövid határidővel vállaljuk.

Szoftveres gyorsítás

Ha laptopunk belassult, gyakran egy szoftveres tisztítás, karbantartás is vissza tudja adni régi sebességét.

Alaplap javítás

Vállalatunk saját telephelyén végzi az alaplapok hibakeresését, BGA és egyéb csipek cseréjét, rövid határidővel.

Belső tisztítás

Laptopunk élettartama kitolható, ha belső, portól eltömődött ventilátorát évente egyszer kitisztítjuk, a megkeményedett hővezető pasztát frissre cseréljük.

 

Hardver csere, javítás
Díj
Kijelző (ha törött, csíkos), inverter (nincs fény), ventillátor (zajos, túlmelegszik) 5000,- Ft
Lefagyás HDD, memória tesztelés 5000,- Ft
DC, USB, Audio csatlakozó aljzat csere (nem tölt, vagy néha) 10000,- Ft
Winchester, memória, DVD meghajtó csere, bővítés 5000,- Ft
Chipset hiba (nincs kép, csíkos, pöttyös, fura kép), BGA rework, újragolyózás, csere 10000,- Ft - tól
Egyéb hibafeltárás, alaplap bogarászás (se kép, se hang, zárlat, stb) 5000,- / óra
Belső tisztítás, CPU pasztázás (ha túlmelegszik, érdemes évente kétszer elvégezni) 6000,- Ft
Szoftveres karbantartás
 
Vírusirtás 5000,- Ft
Adatmentés, másolás (működő HDD-ről pl. újratelepítés előtt) 6000,- Ft
Szoftver és driver telepítés 5000,- Ft
Operációs rendszer gyorsítás, karbantartás, "takarítás" 5000,- Ft
Hálózat, WIFI, Email, egyéb beállítás 3000,- Ft
Állapotfelmérés, tanácsadás
ingyenes
Helyszíni kiszállással
+6000,- Ft

Az elvégzett munkára 3 vagy 6 hónap, a cserélt (új) eszközökre a gyártó által vállalt, általában legalább 1 év garancia van!
Javítás akár 24 órán belül, de sokszor meg is várható! Saját szerviz, viszonteladóknak kedvezmény!

Áraink az "alapesetre értendők", bonyolultabb, vagy típusfüggő hiba, előre nem látható nehézség esetén esetleg magasabb lehet (ilyenkor természetesen egyeztetünk Önnel). Az árak nem tartalmazzák a felhasznált alkatrészek árát. Sürgősségi munkavégzés esetén, (munkaidőn túl, hétvégi illetve ünnepnapokon) dupla munkadíjat számítunk fel. Írásos árajánlat készítése (kérésre) 5000,- Ft.
Alkatrész, készülék beszámítás megegyezés szerint lehetséges!

Nem is gondolná hogy hibás?

Gépünk lehet hibás, még ha nem is sejtjük. Belassult, akadozik, lefagy, szabálytalan művelet? Könnyen ráfogjuk az operációs rendszer hibájára. Néha valóban elég egy újratelepítés, de a legtöbb esetben hibás memória, bedszektoros winchester bújik meg a háttérben. Laptopok esetén különösen oda kell figyelni az ilyen jelenségekre, melyeket gyakran túlmelegedés okoz. A túlmelegedés egyszerűen megszüntethető egy alapos belső tisztítással. Ha nem figyelünk oda rá, rövid idő alatt tönkre mehet értékes gépünk. Egy felmérés szerint az új laptopok 33%-a nem éri meg a három éves kort! Munkatársaink valamennyi szervizelt gépet automatikusan, és ingyenesen kitisztítanak. Laptop takarítás, tisztítás külön szolgáltatásként is kérhető, nem csak javítás keretében.

 

Alaplap hibás?

Ha Ön járt már valamelyik laptop szervizben, és gépét alaplap hibásnak nyilvánították, javítása gazdaságtalan, ne adja fel! Hozza el hozzánk! Az ilyen úgymond alaplap hibás gépek 75%-a viszonylag olcsón javítható.

Ne feledje:

Minden problémára találunk megoldást !

Ha hozzánk fordul, meghibásodott eszközét akár integrált áramkörök cseréjével, de valóban megjavítjuk.

Ne habozzon, hívja kollégánkat most: 30/939-0466, vagy lépjen velünk kapcsolatba itt.


Győri szerviz

Győri szerviz átvevőhelyünk a 9028 Győr, Szabadi u. 3. címen található. Ide személyesen, postán, vagy futárral is küldhet jól becsomagolt javítani valót. Nyitvatartás hétfő - péntek 13:00-17:00 óra között. További információ: 30/939-0466, vagy ide kattintva a kapcsolat oldalon. Nyitvatartási időn kívül is hívjon minket bátran! Térkép itt!

Csomagküldés postán, vagy futárral

Székhelyünkre bátran küldhet csomagot postán, vagy futárral. Cím: Lantál Trade Kft 9028 Győr, Páva u. 5.

Csomagküldés Pick Pakk Pontról

Az ország több mint 240 településén megtalálható, több mint 700 Pick Pack átvételi pont segítségével Ön személyesen is átadhatja / átveheti meghibásodott / megjavított készülékét!

Ezek az átvételi pontok többek között Relay és Inmedio hírlapüzletek, továbbá Avanti, MOL, és OMV benzinkutak, Coop üzletek, amelyek frekventált helyeken találhatóak meg. A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport ) míg az Inmedio üzletek pedig bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin várják Önt, hogy Önnek ne jelentsen gondot szervizünk igénybe vétele. A csomagok szombaton, sőt vasárnap is feladhatók / átvehetőek.

Készüléke útját a csomag kód alapján nyomon követheti az interneten keresztül. A megjavított készülékét ugyanazon a ponton veheti át, ahol feladta, illetve egyeztetés után bármelyik másik átvevőhelyen. Megérkezésekor értesítjük Önt, melyet követően készülékét azonnal átveheti, az értesítést követően 5 munkanapon keresztül az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amelyek átlagosan hétfőtől-vasárnapig 08.00 – 20.00 óráig vannak nyitva. A legtöbb helyen bankkártyával is fizethet.

Hogyan kezdeményezhetem a feladást?

Először is, kérjük, az átvevőhelyek alábbi listájában válassza ki az Önhöz legközelebb eső, vagy legkényelmesebb feladási pontot. Egy adott településen belül több átvételi pont is lehet. Kattintson a legmegfelelőbb feladási hely kiválasztom gombjára. Ez után legyen szíves töltse ki az űrlap valamennyi adatát. Ezután kattintson a Küldés gombra, és kész is.
Válasz levélben küldjük a csomagkódot, melyet otthon ki tud nyomtatni, és rá tudja ragasztani a csomagra. Ha erre nincs mód, nyugodtan írja rá kézzel a csomagra az összes információt, és diktálja be a feladási helyen a vonalkódot. Csomagja biztonsága érdekében soha ne kezdeményezze a feladást a csomagkód nélkül, és minden esetben gondosan csomagolja be készülékét! A feladási ponton nem szükséges ránk hivatkozni.

Mennyibe kerül a szerviz szolgáltatás?

A fixáras szolgáltatásaink díját a fenti táblázatban láthatja. Egyéb esetben szervizünk először mindig bevizsgálja készülékét, annak hibájáról és a várható költségekről minden esetben előzetes árkalkulációt készít Önnek. Így lehetősége van dönteni arról, hogy kéri e a javítást, vagy az már Önnek nem gazdaságos. A bevizsgálás során minden esetben kitisztítjuk berendezését, amennyiben annyira szét kell szedni. Ez különösen laptopok esetén életbevágó, hiszen a por és a szösz már önmagában tönkre teheti drága készülékét. Ha készülékét valamely országos feladási ponton juttatta el hozzánk, és úgy dönt, hogy nem kéri a javítást, vagy az nem lehetséges, akkor a szállítási költséget, beleértve a készülék szerviz átvevő pontból történő elszállítását, és oda visszaszállítását, 3000,- Ft + 5000,- Ft bevizsgálási díjat kell fizetni. Amennyiben kéri a javítást, a bevizsgálási díjat nem kell kifizetni.

ÁtvevőhelyekCsomagkód igénylő űrlapAz Általános Javítási és Vállalási Feltételeket elolvastam, és elfogadom.
Hozzájárulok adataim kezeléséhez az adatvédelmi tájékoztató szerint. (GDPR)

Csomagkód igénylés űrlap. A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.


Kezdő Cikk

Általános Javítási és Vállalási feltételek (ÁJF)

Előző

Következő

Záró Cikk

Winchester (HDD) Javítás, Adatmentés

További cikkek ebben a témában:

Általános Javítási és Vállalási feltételek (ÁJF)
Egyedi eszközök, ipari gépek, monitorok javítása
Laptop, notebook szerviz, javítás
Laptop, PC, és alaplap javítás
Retro Számítógép Javítás
Számítástechnikai eszközök javítása
Szerviz szolgáltatásaink
Winchester (HDD) Javítás, Adatmentés
Kattintson ide, hogy lássa mások hozzászólásait, illetve Ön is hozzá tudjon szólni!


Szerviz Átvevőhelyek

Győr, Szabadi u. 3.

Nyitvatartás:
H-P 13:00 - 17:00

30/939-0466
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Csomagküldés

Elindult a laptop alkatrész kereső!


Rólunk írták

Két szervizben sem tudták megjavítani az ASUS laptopot, nem jöttek rá a hibára, de itt sikerült! Ezer köszönet! Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!

K. Kornél

Korrekt ügyintézés és szerviz! Én nagyon elégedett vagyok!

A. Zoltán

... engedje meg, hogy ezúton is megköszönjem Önnek / Önöknek a munkájukat, a részletekbe menő tájékoztatást külön köszönöm! A lehető legjobbakat kívánom, Kedves Családjának/ Családjuknak,  valamint további sok sikert az üzleti életben! Maradok tisztelettel, ... Ui: Biztos lehet benne, hogy minden ismerősömnek csak! Önöket fogom ajánlani!

Sz. János

Ki van jelen?

Oldalainkat 21 vendég és 0 tag böngészi