Lantál Trade KFT - Cégünkről. Elektronika mesterfokon. Laptop, notebook értékesítés, beszámítás, csere, javítás. Fő profilunk az elektronikai eszköz, készülék gyártás, tervezés, kivitelezés, javítás, akár egyedi igények alapján is. Beleértve a számítástechnikai hardver és szoftver fejlesztés, gyártás, kivitelezés, programozás témakörét. Mikrovezérlők, microcontrollerek, beágyazott eszközök fejlesztése. Szoftver készítés fejlett és assembly nyelven egyaránt. Programok kifejezetten pálinka főzdék számára. Laptop szervíz Győr. Laptop szerviz Győr. Laptop javítás Győr. Laptop javitás Győr. Notebook szervíz Győr. Notebook szerviz Győr. Notebook javítás Győr. Notebook javitás Győr. Webshopunkban megtalálja a legnevesebb gyártók termékeit. Commodore,Lantál,Fujitsu Siemens,IBM,Dell,Lenovo,Eizo,Belinea,Philips,Intel,Sony,Viglen,ASUS,MSI,PACKARD BELL,TOSHIBA,DELOCK,LOGITECH,SWEEX,ACME,COOLERMASTER,DICOTA,EDNET,FSP,GOLLA,KRAUN,LC POWER,MEDIA-TECH,MODECOM,SAMSONITE,TARGUS


Társaságunk jelenlegi formájában 2011 márciusában alakult szoftver, hardver és elektronikus fogyasztási cikkek gyártására. Munkatársaink egy része, és jómagam több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk IT és elektronikai szakterületen. Így a szoftver és hardver nálunk elválaszthatatlanul összefonódik, lehetővé téve egyedi szoftver termékek, hardver eszközök készítését, javítását rendkívül költséghatékony áron. 

Küldetésünk, egyúttal működésünk legfontosabb célja, hogy ügyfeleink számára olyan szolgáltatásokat nyújtsunk, melyekre alapozva munkatársaink tevékenységüket az ügyfelek megelégedésére, korszerű és versenyképes szolgáltatásokat nyújtva végezhessék. A szolgáltatások minőségi fejlesztése mellett kiemelkedően fontos feladat az ügyfélközpontú gondolkodás. A cégünk szolgáltatásainak kialakítása, fejlesztése során kiemelten fontos szempont az ügyfelek, megrendelők elvárásainak való megfelelés. Ennek érdekében folyamatosan teszünk erőfeszítéseket munkánk színvonalának folyamatos emelésére, melynek már számtalan látható eredményei is vannak. Az új, korszerű  technológiák választási lehetőségeket kínálnak a lehetséges alternatívák közül, ügyfeleinkre bízva hogy melyik  mellett döntsenek.

Küldetésünk továbbá az IT piacon igen elterjedt, számítógép szaküzletek és szervizek rossz gyakorlatának felszámolása, miszerint javítani csak cserével lehet. Különösen laptop, és PC alaplapok esetében. Persze ez egyszerű és elegáns, főleg a mai dobd el és vegyél másikat világban, azonban drága is. Környezetünk védelme érdekében is rendkívül fontos a javítás, hisz minden egyes legyártott új egység elkészítése, majd megsemmisítése, főleg csak egyszerűen a kukába dobva, rombolja világunkat, ahol élünk. Minden megjavított eszköz csökkenti környezetünk szennyezését, és sokkal olcsóbb is lehet, mint a csere. Együttműködő partnereink segítségével országosan több száz ponton juttathatnak el javítanivalót hozzánk.

Kívánom, hogy Önöknél sosem romoljon el semmi, de ha mégis, remélem hamarosan ügyfeleink között üdvözölhetem Önt is!


Kezdő Cikk

Adatvédelem

Előző

Következő

Záró Cikk

Számítógép Múzeum

További cikkek ebben a témában:

Adatvédelem
Galéria
Impresszum
Jogi Közlemény
Kapcsolat
Küldetésünk, Cégünkről
Laptop Szerviz Győr
Reklámozzon Velünk!
Számítógép Múzeum
Kattintson ide, hogy lássa mások hozzászólásait, illetve Ön is hozzá tudjon szólni!


Lantál Trade KFT

Ügyfélportál

30/939-0466
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Rólunk írták

Két szervizben sem tudták megjavítani az ASUS laptopot, nem jöttek rá a hibára, de itt sikerült! Ezer köszönet! Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!

K. Kornél

Korrekt ügyintézés és szerviz! Én nagyon elégedett vagyok!

A. Zoltán

... engedje meg, hogy ezúton is megköszönjem Önnek / Önöknek a munkájukat, a részletekbe menő tájékoztatást külön köszönöm! A lehető legjobbakat kívánom, Kedves Családjának/ Családjuknak,  valamint további sok sikert az üzleti életben! Maradok tisztelettel, ... Ui: Biztos lehet benne, hogy minden ismerősömnek csak! Önöket fogom ajánlani!

Sz. János

Hírek

Ki van jelen?

Oldalainkat 19 vendég és 0 tag böngészi