Pick Pack Pont (PPP) Szállítási Modul osCommerce webáruházhoz

Keresés

Ajánlásaink

Oldalaink megtekintéséhez 1280x1024 képernyőfelbontást ajánlunk!Pick Pack Pont térképes kereső és boltválasztó szállítási modul

Funkciók és működés

Pick Pack Pontok listázására, térképes megjelenítésére, és pont választásra szolgál. Felülete reszponzív, így minden képernyő-­méreten használható. Nagyobb kijelzőkön a térképes nézet az alapértelmezett, kisebbeken pedig a szöveges, de át lehet váltani a térképre is.

Két egyszerű szűrési lehetőség van: 1. Megye (vagy Budapest) 2. Település (Budapest esetében kerület) A szűréseket követően a lista szűkül, és csak azok a pontok kerülnek felsorolásra, melyek megfelelnek a fenti két feltételnek. A lista tetején mindig látható az aktuális szűrési feltétel és az ennek a feltételnek megfelelő pontok száma. A 1. és 2. szűrési feltétel kiválasztását követően a térkép középpontja dinamikusan változik. A térképen mindig látszik az összes Pick Pack Pont, csupán a középpont változik a szűrés eredményeképp. A térképen lehetőség van, a „Hol vagyok?” funkció használatára, ebben az esetében a térkép középpontja a felhasználó tartózkodási helyére vált. A tartózkodási hely megállapítása a Google Geolocation API alapján történik. Böngészőtől és annak beállításaitól függően változhat az eredmény pontossága. A „Hol vagyok?” nézetben a lista nem frissül, mivel nem minden esetben van találat.

A térképen bármely Pick Pack Pontra kattintva automatikusan megjelenik a bal oldali listán annak megyéje és települése (Budapest esetében kerülete). A választott Pick Pack Pont a térképen lila hátteret kap. A listázott Pick Pack Pontok részletes információit az „Info” gomb megnyomásával lehet előhívni. Ilyenkor egy lenyíló ablakban jelennek meg a nyitva tartási és egyéb adatok.

A kiszállítási cím a „Kiválasztom” gombbal lehetséges. Megnyomása után a kérdéses pont adatai lila színűre váltanak, a térképen pedig sárga háttér kerül az ikon köré. A kiválasztott Pick Pack Pont a listán kiemelésre kerül, a térképen pedig külön ikont kap.

A kiválasztott PPP neve, kódja, címe, GPS koordinátái, megjegyzése, nyitva tartása, és a bankkártyás fizetési lehetősége bekerül a vásárlót tájékoztató email-be, és az adminisztrációs felületen is megjelenik. Az admin oldalakon beállíthatóak a szokásos paraméterek:

  • Szállítási mód engedélyezése
  • Szállítási költség
  • Adó (ÁFA) osztály
  • Szállítási terület
  • Rendezési sorrend

A funkció integrálását, és beállítását is elvégezzük Ön helyett!

Pick Pack Pont választó modul térkép nélkülPick Pack Pont választó modul térképpel


Kezdő Cikk

Árgép.hu árlista modul osCommerce webáruházhoz

Előző

Következő

Záró Cikk

Weblap, Webáruház Készítés, Keresőoptimalizálás

További cikkek ebben a témában:

Árgép.hu árlista modul osCommerce webáruházhoz
ÁSZF és tájékoztatók küldése email-ben osCommerce webáruházhoz
ÁSZF és tájékoztatók küldése email-ben VirtueMart webáruházhoz
osCommerce webáruház
Pick Pack Pont (PPP) Modul osCommerce webáruházhoz
Pick Pack Pont (PPP) Modul VirtueMart webáruházhoz
Tömeges cikk feltöltés, excel csv modul osCommerce webáruházhoz
VirtueMart webáruház
Webáruház törvényességi felülvizsgálat
Weblap, Webáruház Készítés, Keresőoptimalizálás
Kattintson ide, hogy lássa mások hozzászólásait, illetve Ön is hozzá tudjon szólni!


Lantál Trade KFT

Ügyfélportál

30/939-0466
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Rólunk írták

Két szervizben sem tudták megjavítani az ASUS laptopot, nem jöttek rá a hibára, de itt sikerült! Ezer köszönet! Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!

K. Kornél

Korrekt ügyintézés és szerviz! Én nagyon elégedett vagyok!

A. Zoltán

... engedje meg, hogy ezúton is megköszönjem Önnek / Önöknek a munkájukat, a részletekbe menő tájékoztatást külön köszönöm! A lehető legjobbakat kívánom, Kedves Családjának/ Családjuknak,  valamint további sok sikert az üzleti életben! Maradok tisztelettel, ... Ui: Biztos lehet benne, hogy minden ismerősömnek csak! Önöket fogom ajánlani!

Sz. János

Ki van jelen?

Oldalainkat 37 vendég és 0 tag böngészi