Honlapkészítés, Weblap, Weboldal, Website, Webáruház, Webshop készítés, Webdesign Győr. Keresőoptimalizálás, keresőmarketing, SEO optimalizálás. Mobilbarát, dinamikus honlaplapok, Ön által is könnyen szerkeszthető többnyelvű, gyengénlátó támogató oldalak. Mobilbarát weboldal. Mobil barát. Webfejlesztés. osCommerce, és VirtueMart alapú webáruház modulok, PHP programozás, styling, CSS, HTML, CMS, MYSQL rendszerek fejlesztése, karbantartása. Törvényes webáruház.


Weblap, Webáruház KészítésDinamikus Weblap, Webáruház Készítés

Bízzon ránk mindent!

Kedvező árak! Mi segítünk elindulni a profithoz vezető úton!

 

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a 21. században egy vállalkozás weboldal nélkül nem lehet sikeres. Mi profi színvonalú weblapokat építünk. Mivel könnyen elsajátítható a használata, olyan dinamikus weblapot készítünk Önnek, amelyet később Ön is kényelmesen, önállóan tud karbantartani. Egyszerűen adhat hozzá tartalmat, - cikket, képet, flash videót -, sőt a weblap még dolgozik is Önnek. A hirdetési felületeket bérbe adhatja, vagy a kattintásokért pénzt kaphat. Oldalai csinosításához funkcionalitásának bővítéséhez több ezer modul közül választhat.

Bővebben: Dinamikus Weblap, Webáruház Készítés

Mi is szoktunk az interneten vásárolni, és nem igen találtunk olyan helyet, ahol az ÁSZF, és az egyéb törvényi kötelezettségeknek maximálisan megfelelt volna az áruház. Ezért indítottuk be programunkat, mellyel segíteni szeretnénk a tulajdonosoknak elkerülni a bírságot, de ami még fontosabb, megfelelni, és a fogyasztók érdekeit maximálisan szem előtt tartani.

Bővebben: Webáruház törvényességi felülvizsgálat

Lantál Trade KFT

Ügyfélportál

30/939-0466
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Rólunk írták

Két szervizben sem tudták megjavítani az ASUS laptopot, nem jöttek rá a hibára, de itt sikerült! Ezer köszönet! Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!

K. Kornél

Korrekt ügyintézés és szerviz! Én nagyon elégedett vagyok!

A. Zoltán

... engedje meg, hogy ezúton is megköszönjem Önnek / Önöknek a munkájukat, a részletekbe menő tájékoztatást külön köszönöm! A lehető legjobbakat kívánom, Kedves Családjának/ Családjuknak,  valamint további sok sikert az üzleti életben! Maradok tisztelettel, ... Ui: Biztos lehet benne, hogy minden ismerősömnek csak! Önöket fogom ajánlani!

Sz. János

Ki van jelen?

Oldalainkat 48 vendég és 0 tag böngészi