Szolgáltatásaink

Új termékeink

Keresés

Ajánlásaink

Oldalaink megtekintéséhez 1280x1024 képernyőfelbontást ajánlunk!


Minden kedves Ügyfelünknek békés, boldog karácsonyi ünnepeket, és boldog új évet kívánunk!

Ünnepi nyitvatartás Győrben:
December 21-től zárva. Nyitás január 2.
Az internetes csomagfeladás és a webshop ez idő alatt is zavartalan, azonban a feladási pontok egyedi nyitvatartást alkalmaznak!Ossza meg ismerőseivel!

Winchester (HDD) javítás, adatmentésWinchester (HDD) javítás, adatmentés

Figyelem! Ha úgy gondolja, merevlemeze meghibásodott, NE kapcsolja be többet a gépet. Ne próbálja megjavítani, és ne bízza kontárokra! Egyébként adatai örökre elveszhetnek!

Állományok tűntek el gépéről? Elvesztek fényképei? Vírustámadás áldozatává vált? Netán merevlemeze csak úgy hemzseg a férgektől? Nem bootol be a gép? Áramszünet tönkretette a partíciót? Ne essen kétségbe! Mi tudunk segíteni !

Ne habozzon, hívja kollégánkat most: 30/939-0466, vagy lépjen velünk kapcsolatba itt.

Adatvesztés esetén kérjük, azonnal forduljanak hozzánk, mert minden szakszerűtlen mentési kísérlet, indítás, nagy mértékben csökkenti a sikeres adatmentés esélyét! Semmiképp ne bízza kontárokra, vagy úgymond a szomszéd gyerekre! A sikertelen mentések legnagyobb részét az okozza, hogy az eszközt már korábban megpróbálták szakszerűtlenül helyreállítani. Legtöbbjükön már megpróbáltak elektronikát cserélni, rosszabb esetben meg is bontották az eszközt, majd úgy próbálták beindítani a HDD-t. Inkompatibilis elektronika okozhatja a házon belüli (!) elektronika, vagy a fejszerelvény meghibásodását. Még a teljesen azonosnak tűnő elektronika esetén is előfordulhat, hogy a gyártó másik Firmware-t égetett be, sőt két teljesen egyforma, működő hdd elektronikája sem biztos, hogy kompatibilis egymással (!). Csak kattog, csattog, és tovább karcolja a lemez felületét!

Gyakori problémák, szolgáltatásaink

Logikai hiba
Díj
Windows nem indul 5000,- Ft
Törölt fájl(ok), eltűnt partíció(k) visszaállítása 5000,- Ft / óra
Elektronikus hiba
 
Elektronika javítás (nincs életjel, nem pörög fel, nem kerreg, égés a panelen, melegszik, stb.) 5000,- Ft / óra
Mechanikai hiba
 
Leejtett hdd, motor, vagy lemez (mágnesesség) hiba (nem olvasható, ketyeg, csattog, a gép nem ismeri fel, csak adatmentés) Nem vállalunk
Egyéb
 
Adatmentés díja 20000Ft + 1000,- Ft / Gb
Helyszíni kiszállással
+6000,- Ft

Az elvégzett munkára 3, vagy 20'000,- Ft-ot meghaladó javítás esetén 6 hónap garancia van!

Áraink az "alapesetre értendők", bonyolultabb, vagy típusfüggő hiba, előre nem látható nehézség esetén esetleg magasabb lehet (ilyenkor természetesen egyeztetünk Önnel). Az árak nem tartalmazzák a felhasznált alkatrészek árát. Sürgősségi munkavégzés esetén, (munkaidőn túl, hétvégi illetve ünnepnapokon) dupla munkadíjat számítunk fel. Írásos árajánlat készítése (kérésre) 5000,- Ft.
Alkatrész, készülék beszámítás megegyezés szerint lehetséges!

Az adatvesztések leggyakoribb okai:

 • Túlfeszültség
 • Vírustámadás
 • Véletlen törlés
 • Téves formázás, vagy operációs rendszer telepítés
 • Elrontott partíció manipuláció, pl átméretezés
 • Korrupt fájlrendszer, gyakran memória hiba áll a háttérben
 • Partíció sérülés, töredezettség
 • Áramkimaradás, villámcsapás, feszültségtüske a hálózatról
 • Tápegység hiba
 • Elfelejtett jelszó adattitkosításnál vagy számítógép, notebook védelemnél.
 • Tűz- vagy vízkár
 • Fizikai sokk (pl: leejtés, ütés)
 • Elektronikus vagy mechanikus problémák
 • Eleve gyenge konstrukció

Megelőzés

Csak egyetlen módja van igazából, de az rendkívül hatékony. Sajnos nem győzzük elégszer hangsúlyozni.

 • RENDSZERESEN MENTSE A KÉNYES ADATOKAT !
 • SOHA NE UGYANARRA AZ EGYSÉGRE MÁSOLJON, (PL. MÁSIK PARTÍCIÓ) !
 • HASZNÁLJON MÁSIK EGYSÉGET, AMIT ÁLTALÁBAN NEM CSATLAKOZTAT A GÉPHEZ !

A fizikai károsodást nehéz elkerülni. Ha egy HDD be van kapcsolva, akár belső (laptop), akár külső egység, mivel a fej egy kis légpárnán fut, már egy esés csak 5cm magasból is végzetes lehet, mert a fej felkarcolja a lemezt. Nem működő kikapcsolt állapotban a fej parkoló pályán van, itt kevésbé érzékeny, de ilyenkor is célszerű "finoman" bánni vele. Normál használat esetén sokszor mutatkoznak meghibásodásra utaló előjelek. Ezek kijelezhetők a S.M.A.R.T. (Self-Monitoring Analysis and Reporting Technology), azaz önellenőrző, analizáló és jelentő technológia segítségével.


Győri szerviz

Győri szerviz átvevőhelyünk a 9028 Győr, Jereváni u. 27 címen található, a postával szemben. Ide személyesen, postán, vagy futárral is küldhet jól becsomagolt javítani valót. Nyitvatartás hétköznap 9-11, és 13-17 óra között. Szombaton 9-12-ig. További információ: 30/939-0466, vagy ide kattintva a kapcsolat oldalon. Nyitvatartási időn kívül is hívjon minket bátran! Térkép itt!

Országos szerviz átvevő pontjaink

Az ország több mint 240 településén megtalálható, több mint 700 szerviz átvételi pont segítségével Ön személyesen is átadhatja / átveheti meghibásodott / megjavított készülékét!

Ezek az átvételi pontok többek között Relay és Inmedio hírlapüzletek, továbbá Avanti, MOL, és OMV benzinkutak, Coop üzletek, amelyek frekventált helyeken találhatóak meg. A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport ) míg az Inmedio üzletek pedig bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin várják Önt, hogy Önnek ne jelentsen gondot szervizünk igénybe vétele. A csomagok szombaton, sőt vasárnap is feladhatók / átvehetőek.

Készüléke útját a csomag kód alapján nyomon követheti az interneten keresztül. A megjavított készülékét ugyanazon a ponton veheti át, ahol feladta, illetve egyeztetés után bármelyik másik átvevőhelyen. Megérkezésekor értesítjük Önt, melyet követően készülékét azonnal átveheti, az értesítést követően 5 munkanapon keresztül az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amelyek átlagosan hétfőtől-vasárnapig 08.00 – 20.00 óráig vannak nyitva. A legtöbb helyen bankkártyával is fizethet.

Hogyan kezdeményezhetem a feladást?

Először is, kérjük, az átvevőhelyek alábbi listájában a + jelekre kattintva válassza ki az Önhöz legközelebb eső, vagy legkényelmesebb feladási pontot. Egy adott településen belül több átvételi pont is lehet. Ezért kérjük, kattintson bárhová a legmegfelelőbb feladási hely kék mezején belül. Ez után egy kis ablak megerősíti a feladási hely kódját. Kattintson az OK gombra, majd legyen szíves töltse ki az űrlap valamennyi adatát. Ezután kattintson a Küldés gombra, és kész is.

Ha esetleg bármi oknál fogva (pl. böngésző) az automatikus űrlap nem működne, akkor kérjük jegyezze fel a kiválasztott feladási hely boltkódját, és küldje el nekünk email-ben (cím az oldal jobb felső sarkában), vagy ide kattintva a kapcsolat oldalon. Ne feledje megírni nevét, címét, telefonszámát, készüléke adatait, és a hiba jellegét.

Mindkét esetben válasz levélben küldjük a csomagkódot, melyet otthon ki tud nyomtatni, és rá tudja ragasztani a csomagra. Ha erre nincs mód, nyugodtan írja rá kézzel a csomagra az összes információt, és diktálja be a feladási helyen a vonalkódot. Csomagja biztonsága érdekében soha ne kezdeményezze a feladást a csomagkód nélkül, és minden esetben gondosan csomagolja be készülékét! A feladási ponton nem szükséges ránk hivatkozni.

Mennyibe kerül a szerviz szolgáltatás?

A fixáras szolgáltatásaink díját a fenti táblázatban láthatja. Egyéb esetben szervizünk először mindig bevizsgálja készülékét, annak hibájáról és a várható költségekről minden esetben előzetes árkalkulációt készít Önnek. Így lehetősége van dönteni arról, hogy kéri e a javítást, vagy az már Önnek nem gazdaságos. A bevizsgálás során minden esetben kitisztítjuk berendezését, amennyiben annyira szét kell szedni. Ez különösen laptopok esetén életbevágó, hiszen a por és a szösz már önmagában tönkre teheti drága készülékét. Ha készülékét valamely országos feladási ponton juttatta el hozzánk, és úgy dönt, hogy nem kéri a javítást, vagy az nem lehetséges, akkor a szállítási költséget, beleértve a készülék szerviz átvevő pontból történő elszállítását, és oda visszaszállítását, 3000,- Ft + 5000,- Ft bevizsgálási díjat kell fizetni. Amennyiben kéri a javítást, a bevizsgálási díjat nem kell kifizetni.

Átvevőhelyek


Kis türelmet kérünk, az adatok töltődnek...


Csomagkód igénylő űrlapAz Általános Javítási és Vállalási Feltételeket elolvastam, és elfogadom.
Hozzájárulok adataim kezeléséhez az adatvédelmi tájékoztató szerint. (GDPR)

Csomagkód igénylés űrlap. A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.


Kezdő Cikk

Általános Javítási és Vállalási feltételek (ÁJF)

Előző

Záró Cikk

Winchester (HDD) Javítás, Adatmentés

További cikkek ebben a témában:

Általános Javítási és Vállalási feltételek (ÁJF)
Egyedi eszközök, ipari gépek, monitorok javítása
Laptop, notebook szerviz, javítás
Laptop, PC, és alaplap javítás
Retro Számítógép Javítás
Számítástechnikai eszközök javítása
Szerviz szolgáltatásaink
Társasházi, Szociális Rendszerek Javítása
Winchester (HDD) Javítás, Adatmentés
Kattintson ide, hogy lássa mások hozzászólásait, illetve Ön is hozzá tudjon szólni!


Szerviz Átvevőhelyek

Győr, Jereváni u. 27

Nyitvatartás:
H-P 9-11, 13-17 SZ 9-12

30/939-0466
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Országos átvevőhelyek

Elindult a laptop alkatrész kereső!


Térkép

Facebook

Rólunk írták

Két szervizben sem tudták megjavítani az ASUS laptopot, nem jöttek rá a hibára, de itt sikerült! Ezer köszönet! Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!

K. Kornél

Korrekt ügyintézés és szerviz! Én nagyon elégedett vagyok!

A. Zoltán

... engedje meg, hogy ezúton is megköszönjem Önnek / Önöknek a munkájukat, a részletekbe menő tájékoztatást külön köszönöm! A lehető legjobbakat kívánom, Kedves Családjának/ Családjuknak,  valamint további sok sikert az üzleti életben! Maradok tisztelettel, ... Ui: Biztos lehet benne, hogy minden ismerősömnek csak! Önöket fogom ajánlani!

Sz. János

Ki van jelen?

Oldalainkat 59 vendég és 0 tag böngészi