SzolgáltatásainkÚj termékeink

Keresés

Ajánlásaink

Oldalaink megtekintéséhez 1280x1024 képernyőfelbontást ajánlunk!

 

Ossza meg ismerőseivel!
DLBox NAS Szerver - Megosztás, letöltés laptop, notebook, PC nélkül, kis áram fogyasztás! Egyedi elektronikák Microcontroller, mikrovezérlő, beágyazott szoftver fejlesztés Intelligens Otthon

DLBox NAS Szerver - Megosztás, letöltés laptop, notebook, PC nélkül, kis áram fogyasztás!DLBox NAS Szerver - Megosztás, letöltés.Tovább a cikkhez

Ideális adattárolási és szerver megoldás!
Kis, és közepes vállalatok, sőt családok számára is!

Spóroljon a villanyszámlán!
Nagy teljesítmény, kis fogyasztás!

Sokat töltöget? Talán torrentezik? Gondolt már arra, hogy egy mai PC átlagos áramfogyasztása 2-300W, vagy még több is lehet? Ez bizony a havi villanyszámlát akár 5000,- Ft-al is megterhelheti? Ez a kis készülék mindössze legfeljebb talán csak a tizedét fogyasztja az asztali számítógépe energia fogyasztásának! Használata néhány hónapon belül megtérül, és a letöltések tekintetében ugyanarra képes, mint egy nagyfogyasztású asztali gép, vagy laptop, notebook!

Helyi hálózati megosztás, letöltő központ, Internet megosztás, Webszerver, torrent kliens, router és hosszú még a lista. Valójában egy speciális, nagyteljesítményű router és merevlemez kombinációja. A külső merevlemez a készülékről leválasztva természetesen máshol is használható. Csak utasítsa a készüléket asztali gépéről, laptopjáról, hogy mit szeretne letölteni, és/vagy adjon hozzá torrentet, és már ki is kapcsolhatja nagyfogyasztású asztali gépét. A letöltött állományokat a helyi hálózaton kényelmesen átmásolhatjuk más eszközre. A DLBox a Lantál Trade KFT újdonsága.


Egyedi elektronikákEgyedi elektronikaTovább a cikkhez

Egyedi elektronikai fejlesztés és gyártás

Analóg, digitális, vagy mixelt egyedi elektronikák, vezérlések, elektronikai rendszerek komplett tervezése, kivitelezése, hardver- és beágyazott szoftverfejlesztés rövid határidővel.

Analóg, digitális, vagy mixelt egyedi elektronikák, vezérlések, elektronikai rendszerek komplett tervezése, kivitelezése, hardver- és beágyazott szoftverfejlesztés rövid határidővel. Speciális igények, és kockázati befektetések szoftveres és elektronikai fejlesztését is vállaljuk A prototípus gyártástól a szériagyártásig sokéves tapasztalattal rendelkezünk. Különöse nagy tapasztalattal rendelkezünk rendszertervezés, rendszer integrálás, és DSP téren. Tapasztalt kollégáink, akik közül többen nem szabadalommal rendelkeznek, szívesen állnak rendelkezésére. A legapróbb deszkamodelltől kezdve a legbonyolultabb rendszerekig ne habozzon megkeresni minket.


Microcontroller, mikrovezérlő, beágyazott szoftver fejlesztésMicrocontroller, mikrovezérlő, beágyazott szoftver fejlesztésTovább a cikkhez

Microcontroller, mikrovezérlő, beágyazott szoftver fejlesztés

Microcontroller, mikrovezérlő, beágyazott szoftver fejlesztés


Intelligens OtthonIntelligens OtthonTovább a cikkhez

Mi is az az okos, vagy intelligens ház, otthon?

Akár tízezrekből?
Nem csak új építésű ház lehet okos!

Akár mindent vezérelhetünk, fel, le vagy ki, be kapcsolhatunk, szabályozzuk a hőmérsékletet, elhuzathatjuk a függönyt, beindíttathatunk háztartási gépeket stb teljesen automatikusan. Sőt, áramtalaníthatunk konnektorokat, amivel jelentősen csökkenthetjük EM (elektromágneses) terhelésünket. Mára már bebizonyosodott, hogy az EM káros az egészségre. Mire hazaérünk bemelegszik a lakás és villanyfény vár, ahelyett, hogy egész nap égett volna. Sok pénzt takaríthatunk meg ezáltal. Vagy akár különféle szekvenciákat is beállíthatunk, például tévézéskor magától húzódjon el a függöny, halványodjon a világítás, kapcsoljon be a TV, és lejátszó. Nyaralásunk alatt a ház fogyasztók ki, be kapcsolásával szimulálja jelenlétünket, ezáltal csökkentve egy esetleges betörés veszélyét.


Kezdő Cikk

DLBox NAS Szerver - Megosztás, letöltés laptop, notebook, PC nélkül, max 20W!

Előző

Következő

Záró Cikk

Microcontroller, mikrovezérlő, beágyazott szoftver fejlesztés

További cikkek ebben a témában:

DLBox NAS Szerver - Megosztás, letöltés laptop, notebook, PC nélkül, max 20W!
Egyedi elektronikák
Hálózatépítés
Hardver megoldásaink
Intelligens Ház, Otthon
Microcontroller, mikrovezérlő, beágyazott szoftver fejlesztés
Kattintson ide, hogy lássa mások hozzászólásait, illetve Ön is hozzá tudjon szólni!


Lantál Trade KFT

Győr, Városház tér 3.

30/939-0466
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Facebook

Rólunk írták

Két szervizben sem tudták megjavítani az ASUS laptopot, nem jöttek rá a hibára, de itt sikerült! Ezer köszönet! Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!

K. Kornél

Korrekt ügyintézés és szerviz! Én nagyon elégedett vagyok!

A. Zoltán

... engedje meg, hogy ezúton is megköszönjem Önnek / Önöknek a munkájukat, a részletekbe menő tájékoztatást külön köszönöm! A lehető legjobbakat kívánom, Kedves Családjának/ Családjuknak,  valamint további sok sikert az üzleti életben! Maradok tisztelettel, ... Ui: Biztos lehet benne, hogy minden ismerősömnek csak! Önöket fogom ajánlani!

Sz. János