SzolgáltatásainkÚj termékeink

Keresés

Ajánlásaink

Oldalaink megtekintéséhez 1280x1024 képernyőfelbontást ajánlunk!

 

Ossza meg ismerőseivel!

Intelligens Otthon

Mi is az az okos, vagy intelligens ház, otthon?

Akár tízezrekből!
Nem csak új építésű ház lehet okos!

Akár mindent vezérelhetünk, fel, le vagy ki, be kapcsolhatunk, szabályozzuk a hőmérsékletet, elhuzathatjuk a függönyt, beindíttathatunk háztartási gépeket stb teljesen automatikusan. Sőt, áramtalaníthatunk konnektorokat, amivel jelentősen csökkenthetjük EM (elektromágneses) terhelésünket. Mára már bebizonyosodott, hogy az EM káros az egészségre. Mire hazaérünk bemelegszik a lakás és villanyfény vár, ahelyett, hogy egész nap égett volna. Sok pénzt takaríthatunk meg ezáltal. Vagy akár különféle szekvenciákat is beállíthatunk, például tévézéskor magától húzódjon el a függöny, halványodjon a világítás, kapcsoljon be a TV, és lejátszó. Nyaralásunk alatt a ház fogyasztók ki, be kapcsolásával szimulálja jelenlétünket, ezáltal csökkentve egy esetleges betörés veszélyét.

Egyáltalán bármi ami automatizáltság: az intelligens otthon ezeknek a mindennapi funkcióknak, mint világítás, árnyékolás, fűtés és hűtés, vízmelegítés, úszómedence, vagy garázs- és kertkapu irányítás, multimédiás rendszerek, riasztó, megfigyelőrendszerek egy közös rendszerbe integrálásán, és intelligens irányításán alapul.

Mindez akár távoli eléréssel interneten vagy mobiltelefonon keresztül. Otthonról számítógépről, vagy távirányítóval. Fontos szerepet tölthet be mozgássérültek, idősek életében, életminőségének javításában az érintőképernyős vagy hangvezérléses irányítás, ésszerűsíti a fogyasztást, minimalizálja az energiapazarlást.

Akár tízezrekből?

Igen! Egyre több magánszemély is felkeres minket. Sőt! Már panellakásban is a kényelmi funkciók kivitelezhetők,  mint az árnyékolók, a világítás vezérlése stb, és egyre nagyobb igény jelentkezik. Saját fejlesztésű eszközeink drasztikusan csökkentik a költségeket! Persze, minél többet kívánunk, minél látványosabbat, hivalkodóbbat, annál többe kerül. De, igen is, lehet intelligens lakásunk már néhány tízezer forintból.

Nem csak új építésű ház lehet okos!

Bár tény, hogy az intelligens otthon szereléseket kedvezőbb, és egyszerűbb új építés esetén elvégezni, de egy meglévő otthon is könnyen átalakítható saját tervezésű rendszereinkkel. A meglévő szerelvényeket nem kell lecserélni! Az átalakítást célszerű festés, mázolás, vagy tapétázással egybekötni, így még tovább csökkenthetőek a költségek.

Árajánlat készítése, vagy tanácsadás érdekében kérjük, lépjen velünk kapcsolatba:
Ne habozzon, hívja kollégánkat most: 30/939-0466, vagy lépjen velünk kapcsolatba itt.


Kezdő Cikk

DLBox NAS Szerver - Megosztás, letöltés laptop, notebook, PC nélkül, max 20W!

Előző

Következő

Záró Cikk

Microcontroller, mikrovezérlő, beágyazott szoftver fejlesztés

További cikkek ebben a témában:

DLBox NAS Szerver - Megosztás, letöltés laptop, notebook, PC nélkül, max 20W!
Egyedi elektronikák
Hálózatépítés
Hardver megoldásaink
Intelligens Ház, Otthon
Microcontroller, mikrovezérlő, beágyazott szoftver fejlesztés
Kattintson ide, hogy lássa mások hozzászólásait, illetve Ön is hozzá tudjon szólni!


Lantál Trade KFT

Győr, Városház tér 3.

30/939-0466
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Facebook

Rólunk írták

Két szervizben sem tudták megjavítani az ASUS laptopot, nem jöttek rá a hibára, de itt sikerült! Ezer köszönet! Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!

K. Kornél

Korrekt ügyintézés és szerviz! Én nagyon elégedett vagyok!

A. Zoltán

... engedje meg, hogy ezúton is megköszönjem Önnek / Önöknek a munkájukat, a részletekbe menő tájékoztatást külön köszönöm! A lehető legjobbakat kívánom, Kedves Családjának/ Családjuknak,  valamint további sok sikert az üzleti életben! Maradok tisztelettel, ... Ui: Biztos lehet benne, hogy minden ismerősömnek csak! Önöket fogom ajánlani!

Sz. János

Ki van jelen?

Oldalainkat 34 vendég és 0 tag böngészi