SzolgáltatásainkÚj termékeink

Keresés

Ajánlásaink

Oldalaink megtekintéséhez 1280x1024 képernyőfelbontást ajánlunk!

 

Ossza meg ismerőseivel!

Klikk a nagyításhoz

Spóroljon a villanyszámlán!

Sokat töltöget? Talán torrentezik? Gondolt már arra, hogy egy mai PC átlagos áramfogyasztása 2-300W, vagy még több is lehet? Ez bizony a havi villanyszámlát akár 5000,- Ft-al is megterhelheti? Ez a kis készülék mindössze legfeljebb talán csak a tizedét fogyasztja az asztali számítógépe energia fogyasztásának! Használata néhány hónapon belül megtérül, és a letöltések tekintetében ugyanarra képes, mint egy nagyfogyasztású asztali gép, vagy laptop, notebook!

Vásárolja meg még ma Webshopunkban, és kezdjen el takarékoskodni azonnal!

Mi is ez valójában?

Letöltő központ, Internet megosztás, helyi (Lan) hálózati megosztás, Webszerver, torrent kliens, router és hosszú még a lista. Valójában egy speciális, nagyteljesítményű router és merevlemez kombinációja. A külső merevlemez a készülékről leválasztva természetesen máshol is használható. Csak utasítsa a készüléket asztali gépéről, laptopjáról, hogy mit szeretne letölteni, és/vagy adjon hozzá torrentet, és már ki is kapcsolhatja nagyfogyasztású asztali gépét. A letöltött állományokat a helyi hálózaton kényelmesen átmásolhatjuk más eszközre. A DLBox a Lantál Trade KFT újdonsága.

Kis és közepes vállalatok, vagy akár családok ideális adattárolási és szerver megoldása!

Könnyű használat

A készülékek minden beállítást gyárilag tartalmaznak, és azonnal használatba vehetők! A legtöbb esetben még az internet előfizetés adatait sem kell megadnia!

Hihetetlen beépített funkciók!

- Nagy letöltési és megosztási tárhely

Elérhető 500Gb, 1Tb, vagy akár 2Tb tárhely méretben is. A külső, USB merevlemez leválasztva máshol is használható.

- Fájl megosztás

Egyetlen, nagykapacitású merevlemezen tárolhatja zenéit, fényképeit, videóit, melyeket WIFI (vezeték nélküli), vagy vezetékes kapcsolatú eszközökkel azonnal élvezhet bárhol a lakásban. Fontos fájljai bármelyik számítógépéről azonnal elérhetők, éjjel nappal. Többé nem gond, hogy a dokumentumait egyszerre több helyen tárolja, és nem tudja melyik is a legfrissebb verzió. Több multimédiás lejátszója van? Másolgatnia kell a fájlokat ide-oda mielőtt lejátszhatja őket? Ezek a problémák egycsapásra megoldódnak, mert minden elérhető egyetlen helyről, WIFI vagy vezetékes eszközökkel.

- Torrent kliens

A beépített torrent kliens éjjel nappal letölt és seed-el Önnek, így aránya a lehető legnagyobb marad. A beépített webes felület lehetővé teszi, hogy a torrent klienst akár a világ bármely pontjáról irányíthassa, kényelmesen adjon hozzá torrenteket, szabályozza a sávszélességet.

- Beépített Webszerver

A beépített webszerver és PHP 5 kombínáció segítségével külön előfizetés nélkül saját Webszervert üzemeltethet a hálózatán.

- Beépített PHP5

A PHP 5 támogatás biztosítja, hogy a web oldalai a legmodernebb technikákat használhassák. Kérjük vegye figyelembe, hogy a rendelkezésre álló memória és processzor sebesség miatt a lehetőségek korlátozottak.

- Nyomtató megosztás

A támogatott nyomtatók segítségével bármelyik számítógépéről tud azonnal nyomtatni, anélkül, hogy valamelyik gépe csak a nyomtató miatt állandóan be legyen kapcsolva.

- Webrádió

Az egyes modellekben opcionálisan beépített webrádió segítségével számítógép nélkül képes kendvec rádió műsorát hallgatni.

- Gigabites router

A router N Gigabit (1Gb) vezetékes és 300Mbps vezeték nélküli kapcsolatot tesz lehetővé más 802.11n vezeték nélküli kliensekkel. A hihetetlen sebesség ideálissá teszi többféle adat stream kezelésére egyidejűleg, amely biztosítja a hálózat stabil és folyamatos üzemelését. A 802.11n vezeték nélküli router megadja a elvárható legmagasabb hálózati élményt, akár a sebesség 650%-al gyorsabb, mint a 802.11g szabvány alkalmazása esetén. Természetesen kompatibilis minden IEEE 802.11g és IEEE 802.11b eszközzel is. A többszörös védelmi rendszerek segítségével, beleértve az SSID broadcast-szabályozást és vezeték nélküli LAN 64/128/152-bit WEP titkosítást, Wi-Fi Protected Access (WPA2-PSK, WPA-PSK)-t, valamint a fejlett tűzfal védelmet, teljes körű adatvédelmet nyújt. Megfelel az IEEE 802.11n szabványnak, vezeték nélküli adatátviteli sebesség akár 300Mbps. Egy darab 10/100/1000M RJ45 WAN port, négy darab 10/100/1000M RJ45 LAN port, Auto MDI / MDIX támogatva. WPA/WPA2, WPA-PSK/WPA2-PSK hitelesítés, TKIP / AES titkosítás. Támogatja a dinamikus IP / statikus IP / PPPoE (ADSL) Internet hozzáférést. UPnP, Dynamic DNS, Statikus útválasztás. Beépített NAT és DHCP szerver támogatja az IP-cím kiosztását. Webes menedzsment.

- 300 Mbit nagyteljesítményű Wifi

Akár 300Mbps sebesség. Három antennás adó-vevő egység, az antennák elforgatásával biztosítható az egyenletes adás-vételi térerő eloszlás. Jelentősen csökkenthetők a vételi null helyek.

- Qos (Szolgáltatás Minőség)

A QOS az eszköz képessége az erőforrások meghatározott rend szerinti felosztására, és garantált sávszélesség biztosítására. A magas prioritású üzenetek előnyben részesíthetők alacsonyabb besorolású társaikkal szemben, és konkurencia-helyzetben előbbiek továbbítása utóbbiak feltartóztatásával garantált sebességen biztosítható. Így garantálható például, hogy miközben torrentezünk, a weblapok böngészése gyors, és zavartalan legyen.

- DLNA Média Server

A DLNA szerver média fájlokat (zene, képek, videó) oszt meg wifi-n a hálózaton. Például wifi-s DLNA képes TV-n filmeket nézhet rácsatlakozott eszköz nélkül.

Mi szükséges a használathoz?

Csak a szokásos szélessávú internet előfizetés, ADSL, kábel modemes, vagy helyi hálózaton keresztül. Helyi hálózati megosztáshoz erre persze nincs szükség. Természetesen legalább egy kliens eszközre is szükség van, pl. asztali PC, amellyel utasíthatjuk készülékünket. A külső merevlemezt a csomag tartalmazza.


Kezdő Cikk

DLBox NAS Szerver - Megosztás, letöltés laptop, notebook, PC nélkül, max 20W!

Következő

Záró Cikk

Microcontroller, mikrovezérlő, beágyazott szoftver fejlesztés

További cikkek ebben a témában:

DLBox NAS Szerver - Megosztás, letöltés laptop, notebook, PC nélkül, max 20W!
Egyedi elektronikák
Hálózatépítés
Hardver megoldásaink
Intelligens Ház, Otthon
Microcontroller, mikrovezérlő, beágyazott szoftver fejlesztés
Kattintson ide, hogy lássa mások hozzászólásait, illetve Ön is hozzá tudjon szólni!


Lantál Trade KFT

Győr, Városház tér 3.

30/939-0466
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Facebook

Rólunk írták

Két szervizben sem tudták megjavítani az ASUS laptopot, nem jöttek rá a hibára, de itt sikerült! Ezer köszönet! Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!

K. Kornél

Korrekt ügyintézés és szerviz! Én nagyon elégedett vagyok!

A. Zoltán

... engedje meg, hogy ezúton is megköszönjem Önnek / Önöknek a munkájukat, a részletekbe menő tájékoztatást külön köszönöm! A lehető legjobbakat kívánom, Kedves Családjának/ Családjuknak,  valamint további sok sikert az üzleti életben! Maradok tisztelettel, ... Ui: Biztos lehet benne, hogy minden ismerősömnek csak! Önöket fogom ajánlani!

Sz. János

Ki van jelen?

Oldalainkat 27 vendég és 0 tag böngészi